Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 20/08/2014

  REGIJA KVARNER - REGIJA PARTNER NA ŠPANCIRFESTU 2014 U VARAŽDINU 22. - 31.08.2014.

  Turistička zajednica Kvarnera ove je godine regija partner u Varaždinu na Festivalu dobrih emocija Špancirfestu. Naime, Špancirfest kao najveći hrvatski festival koji se održava po 16-ti put, svake godine tijekom 10 dana trajanja privuče oko 200.000 posjetitelja, što je i za Kvarner izvrsna prilika za prezentaciju turističke ponude destinacije. Tim više što manifestaciju prate brojni mediji, a paket aranžmani za dolazak na Špancirfest prodaju se diljem Hrvatske i u inozemstvu.

 • 06/08/2014

  490. Lovrečeva: Sinonim prijateljstva!

  Presjajni grad Krčana, kao i mnoga istočnojadranska mjesta, dosad je ispisao debelu knjigu svoje prošlosti. Još od vremena Liburna pa sve do danas, područjem našeg grada hodali su i trgovali mnogi, a upravo taj itekako važan dio spektra čovjekovih misija utisnuo je u ovaj prostor, njegove trgove i ulice, posve specifičnu memoriju.

 • 04/08/2014

  Centralno događanje na otoku Cresu - trodnevni creski Semenj

  U utorak 5.08.2014. započinje creski Semenj. Na sajmu će izlagati 30-tak izlagača autohtonih proizvoda koji dolaze sa Cresa i cijele Hrvatske. Osim creskih autohtnih proizvoda, moći će se kušati autohtoni slavonski kulen, krčki sir, hamburger od tune, gulaš od alohtone creske divljači. Vidjet će se razni zanati od obrade vune, kovača, izrada nakita, predmeta od kože, umjetničkih radova. 

 • 30/07/2014

  POSJET KINESKE DELEGACIJE IZ POKRAJINE SHANXI TURISTIČKIM ATRAKCIJAMA KVARNERA

  U organizaciji TZ Kvarnera na Kvarneru boravi visoka delegacija iz kineske pokrajine Shanxi, koja je prethodno posjetila Italiju, boravila kratko u Istri, te danas i sutra (30. – 31. 7. 2014.) boravi na Kvarneru u studijsko-inspekcijskom obilasku regije. Radi se o predstavnicima turizma, gospodarstva i politike, kojima TZ Kvarnera predstavlja turističku ponudu Kvarnera.

 • 25/07/2014

  TURISTIČKA ZAJEDNICA KVARNERA, PREDSTAVNICI TURISTIČKE PONUDE OTOKA RABA, SUSTAVA TURISTIČKIH ZAJEDNICA KVARNERA I MEDIJA U OBILASKU OTOKA RABA

  Na inicijativu Turističke zajednice Kvarnera danas su se na otoku Rabu, susreli predstavnici najvažnijih segmenata turističke ponude otoka Raba i sustava turističkih zajednica Kvarnera i Grada Raba, te predstavnici medija.

Kvarner na karti