Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

NASTUP KVARNERA NA 39. GENERALNOJ SKUPŠTINI UDRUŽENJA "MEDCRUISE"

11.10.2011.

Montpellier, Francuska, 12. - 15.10.2011.

Turistička zajednica Kvarnera je postala pridruženi član udruženja MedCruise, a po preporuci Lučke uprave Rijeka. To je udruženje koje broji 55 članica iz 78 luka, te 20 pridruženih članova, a ciljevi udruženja su promicanje Mediterana kao cruising destinacije, poticanje razvoja luka, razvoj i povezivanje cruising luka i cruising destinacija.

U razdoblju od 12.-15.10.2011. godine, u Francuskoj, u Montepellieru se održava niz aktivnosti povodom 39. Generalne Skupštine udruženja. Sama Skupština se održava dana 13. listopada 2011. godine na kojoj je TZ Kvarnera dobila priliku da se kao novi član predstavi, odnosno da predstavi turistički potencijal regije. Članovima Skupštine podijelit će se power point prezentacija koja predstavlja turističku ponudu regije Kvarner uz druge promotivne materijale TZ Kvarnera.

Za sljedeći dan, 14. listopada 2011. godine, dogovoreni su B2B sastanci s vodećim predstavnicima i organizatorima kružnih putovanja, brodarima, kao što su Fred Olsen Cruise Lines, Louis Cruises, Pullmantur, Star Clippers, zatim s direktorom razvoja Costa Crociere, te s predstavnicima specijaliziranih novina za promociju kružnih putovanja, kao što su Cruise Business News, Seatrade Cruise review i dr.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj