Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

ODRŽANA PRESS KONFERENCIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE KVARNERA I PREZENTACIJA U BERLINU NA SAJMU ITB

7.3.2013.

Jučer je u prepunoj konferencijskoj sali Berlinskog sajma održana press-konferencija za predstavnike medija njemačkog govornog područja i ostale nazočne goste, na kojoj je direktorica TZ Kvarnera, dr.sc. Irena Peršić Živadinov predstavila Kvarner kao atraktivnu turističku destinaciju s novostima u turističkoj ponudi i podizanju kvalitete u svim segmentima turističke ponude.

Posebno je predstavila i projekte dodjela oznake kvalitete u ugostiteljsko-gastronomskoj ponudi pod nazivom Kvarner Gourmet i Kvarner Food, te u ponudi obiteljskog smještaja pod nazivom Kvarner Family. Također, najavila je neke od  predstojećih projekata TZ Kvarnera, odnosno brandiranje kroz najbolje plaže na Kvarneru, zatim ponudu zdravstvenog turizma - Health and Wellbeing na Kvarneru, te aktivni i kulturni turizam na Kvarneru.

Po završetku press konferencije, gostima je Kvarner predstavljen i okusima i mirisima kvarnerskih specijaliteta i vrbničke žlahtine, te su se u ugodnoj atmosferi nastavili razgovori o mogućnostima daljnje suradnje s medijima i njegovanju dobrog, uspješnog image-a Kvarnera na njemačkom tržištu.

Uzvanici su pozvani da svakako posjete i originalni salon-vagon povijesnog carskog vlaka „Majestic Imperator“, koji je postavljen na ITB sajmu i gdje se nastavlja trodnevna prezentacija Kvarnera u Berlinu.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj