Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Valamar Koralj Romantic hotel među deset najboljih svjetskih hotela

7.3.2013.

Berlin, 07. ožujka 2013 – Krčki Valamar Koralj Romantic Hotel, dobitnik je nagrade “Neckermann Primo Award 2013” kao jedan od deset najboljih svjetskih hotela po izboru turoperatora Neckermann Reisen. Nagradu je predstavnicima Valamara na turističkom sajmu ITB u Berlinu dodijelio Oliver Mueck, Contract Manager Neckermann putovanja za istočnu Europu.

Nagrada je rezultat istraživanja provedenog među pola milijuna korisnika usluge turoperatora Neckermann, koji su među ostalim ocjenjivali lokaciju, kvalitetu usluge i hranu unutar objekata.

“Zadovoljstvo naših gostiju najveći nam je prioritet u poslovanju. Ova nagrada još je jedan pokazatelj da naši gosti prepoznaju kvalitetu i standard usluge u našim objektima, te pokazatelj da u potpunosti udovoljavamo svim njihovim očekivanjima. Vrlo smo ponosni na ovu nagradu”, izjavila je Sandra Enders, članica Uprave tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta.

Oaza za parove i odmor na otvorenom
Hotel Koralj smatra se biserom među Valamarovim hotelima. Potpuno izdvojen u mirnom zaljevu najvećeg hrvatskog otoka Krka, a opet nadomak istoimenog staroga grada, ovaj romantični hotel odlično je mjesto za opuštanje i wellness odmor te pruža sve prednosti hotela s tri zvjezdice. Posebne pogodnosti uključuju specijalni romantični paket u sklopu kojeg se nalazi romantična večera sa svijećama, doručak u sobi i mogućnost iznajmljivanja bicikla za dvoje. Gosti se mogu odmoriti u prostoru s bazenom i wellness centru, a hotel predstavlja i savršenu početnu točku za otkrivanje okolice, primjerice biciklom ili šetnjom pješačkim stazama.


O Valamaru

Grupacija Valamar najveća je turistička grupa u Hrvatskoj, s ukupno 10 posto kategoriziranih hrvatskih smještajnih kapaciteta. Čine je ugledne hrvatske turističke tvrtke: Riviera Adria d.d. iz Poreča, po prihodima i kapacitetima najveća turistička tvrtka u Hrvatskoj, zatim Dubrovnik-Babin kuk d.d. iz Dubrovnika, Puntižela d.o.o. iz Pule, Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Valamar poslovni razvoj d.o.o., Valamar Adria holding d.d. - glavna holding tvrtka grupacije čija je dionica jedna od najtrgovanijih na Zagrebačkoj burzi - i konačno, Valamar grupa d.d., krovno društvo grupacije.

Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu. Upravlja poslovanjem 39 objekata na jadranskoj obali, uglavnom obiteljskim proizvodima sa četiri i tri zvjezdice, odnosno sa 23 hotela, sedam apartmanskih naselja i devet kampova u Istri, Dubrovniku te na otocima Krku i Pagu.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj