Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Na Kvarneru boravila grupa od 13 njemačkih agenata iz najjačih njemačkih putničkih agencija za luksuzna i grupna putovanja

18.12.2023.

Turistička zajednica Kvarnera je predzadnjeg adventskog vikenda (16. do 17. prosinca) ugostila 13 agenata iz najjačih njemačkih putničkih agencija poput FTI, I.D. Riva Toursa, Studiosusa, Reisewelta te agencije za luksuzna putovanja Dackweiler Reisen.

“Ovo nam je bila izvrsna prilika da agentima iz najpoznatijih i najjačih njemačkih putničkih agencija specijaliziranih za luksuzna i grupna putovanja pokažemo što Kvarner nudi i van glavne turističke sezone. Malo je reći koliko su bili oduševljeni opatijskim adventskim programom uz more i time da se po cijelom gradu mogu naći zanimljive lokacije i ponuda, što je sasvim drugačije od adventskih programa u Njemačkoj gdje se većinom sve odvija na glavnim gradskim trgovima. Luksuzna, ali i grupna putovanja segment su koji destinaciji daju veliku marketinšku vrijednost, privlače pažnju putničkih agencija i definitivno igraju najveću ulogu u popunjavanju kapaciteta u pred i posezoni. A cijeli Kvarner tu itekako ima što za pokazati i ponuditi, što su nam potvrdili i sami agenti koji su nas posjetili”, pojasnila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Dvodnevni program studijskog boravka agenata uključivao je posjet Opatiji i opatijskim adventskim lokacijama i programima, s naglaskom na luksuzni segment ponude, zatim gastronomiju ali i na nadolazeće karnevalske programe. Studijsko putovanje organizirano je u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Njemačkoj i Turističkom zajednicom grada Opatije.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture