Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Turistička zajednica Kvarnera sudjelovala na renomiranim Loop (Luxury on Our Planet) događanjima na otoku Lošinju

19.4.2024.

Kvarner i otok Lošinj ove su godine bili domaćinom jednom od najvažnijih međunarodnih susreta za segment poslovnih, odmorišnih i luksuznih putovanja - Loop (Luxury on Our Planet). Ovo prestižno događanje održava se već 10 godina za redom, u destinacijama koje su poznate ili poznaju sve prepoznatljivije po svojoj luksuznoj ponudi.

“Ponosni smo što je organizatorski tim Loop-a ove godine odabrao Kvarner i Lošinj za ovaj važan poslovni događaj iz domene luksuznog turizma i što smo imali priliku prezentirati ponudu Kvarnera velikom broju agencija iz cijelog svijeta koje nude upravo ekskluzivna putovanja. Kvarner godinama radi na podizanju kvalitete ponude te je odabir Kvarnera za ovakav skup potvrda kako je taj naš trud urodio plodom te da naša regija može konkurirati elitnim svjetskim destinacijama”, izjavila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Turistička zajednica Kvarnera podržala je ovo međunarodno poslovno događanje iz svijeta turizma te sudjelovala na otvorenju i poslovnim susretima koji su organizirani tijekom 10-ak dana trajanja Loop-a. Loop je ove godine obuhvatio tri događanja: Loop MICE Spring 2024 koji se održavao od 7. do 10. travnja i bio je posvećen poslovnom i kongresnom turizmu, zatim Loop Leisure od 10. do 14. travnja koji je bio posvećen odmorišnom turizmu te Loop CEE od 14. do 18. travnja.

Cilj ovih susreta bio je umrežavanje predstavnika atraktivnih destinacija, hotela i event lokacija, zatim putničkih agenata te različitih inozemnih dobavljača iz cijelog svijeta, a posebice iz Njemačke, Austrije, Švicarske, kao i tržišta srednje i istočne Europe (CEE).

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture