Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

ODRŽANA PREZENTACIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE KVARNERA U MILANU

2.7.2013.

Turistička zajednica Kvarnera predstavila se dana 1.7.2013. godine u prekrasnom vrtu Palače (Palazzo) Isimbaldi u Milanu, u povodu obilježavanja ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. U organizaciji Generalnog konzulata RH u Milanu svečanosti je prisustvovalo više od 200 uzvanika diplomatskog zbora, političkog svijeta i poslovnih ljudi. Uz pozdravni govor Djanija Ivana Maršana, generalnog konzula RH u Milanu, nazočnima se obratio i dr.sc. Guido Podesta, predsjednik Provincije Milano i dr.sc. Fabrizio Spada, ravnatelj predstavništva Europske komisije u Milanu.

Turistička zajednica Kvarnera je svojim projektom Kvarner Gourmet obogatila večer, a direktorica TZ Kvarnera, dr.sc. Irena Peršić Živadinov je preporučila regiju Kvarner ne samo kao ljetno odredište, već i kao mogućnost vikend dolazaka, te uživanja u gastro i eno specijalitetima, koje su uzvanici imali priliku kušati.

Dana 2.7.2013. godine, s predstavljanjem projekta Kvarner Gourmet se nastavlja i u Rimu u Veleposlanstvu RH u Italiji, a 3.7. će se u Trstu, u Teatro Verdi-u, u organizaciji Generalnog konzulata RH u Trstu takodjer, ističući blizinu Kvarnera, predstaviti eno i gastro ponuda regije.
Kvarner je na taj način dao svoj doprinos obilježavanju značajnog trenutka ulaska HR u EU, ali i iskoristio ova dogadjanja i veliku pozornost javnosti prema Hrvatskoj za promociju turističke ponude pod sloganom "Raznolikost je lijepa", a što se najbolje isčitava kroz gourmet ponudu Kvarnera.


Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj