Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Investicije Milenij hotela

22.1.2014.


Investicije Milenij hotela koje su u tijeku obuhvaćaju uređenje hotela i ville Royal gdje ćemo dobiti oko 82 nove smještajne jedinice i novu moderno opremljenu višenamjensku dvoranu kapaciteta 1000 osoba. U tijeku je i preuređenje nekadašnjeg hotela Continental i kavane Grand u sklopu koje se uređuje potpuno novi proizvod - gastro svijet u kojemu će se moću uživati u domaćim slasticama i čokoladnim delicijama, šampanjcima i koktelima, voćnim sokovima i prirodnim napitcima, ukusnim domaćim zalogajima od najkvalitetnijih pršuta i sireva, a uredit će se i poseban prostor u kojemu će se moći vidjeti proces izrade čokolade, sladoleda i drugih slastica.


Jesensko zimske investicije uključuju i preuređenje lovranskog hotela Meridional koji postaje prvi hostel na Opatijskoj rivijeri, a imat će 111 moderno uređenih dvokrevetnih i trokrevetnih, samoposlužnu kuhinju i praonicu za goste, recepciju s blagovaonom, bar na gornjoj terasi s prekrasnim pogledom na more.


Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realizira se u suradnji s talijanskim dizajnerima, a kako ističu iz Milenij hotela, svaki kat će imati svoju priču, boje i specijalnu rasvjetu, dok se posebna pažnja posvećuje uređenju vanjskih površina i hortikulturi.

Osim smještaja gostima će nuditi i različite programe, od urbanih festivala preko radionica i projekcija do drugih događanja koja će, kako očekuju, okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe i svijeta.

Vrijednost ovih investicija je oko 18 milijuna eura.

Kvarner na karti