Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA "KVARNER FAMILY" NA OTOKU CRESU 2014.

15.3.2014.

U petak, 14. ožujka 2014. godine Turistička zajednica Kvarnera je u okviru DANA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA CRESA organizirala  edukativnu radionicu „KVARNER FAMILY“ u Zajednici Talijana, Grada Cresa namijenjenu svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i to u suradnji s  Turističkom zajednicom grada Cresa i Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama.


Šezdesetak iznajmljivača je s iznimnom pozornošću pratilo dvosatnu edukaciju.

Nedjeljko Pinezić, kooordinator projekta 'Kvarnera Family' i predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja i turizama HGK, koji je i vodio cijelu radionicu, govorio je o mogućnostima plasmana smještajnog kapaciteta obiteljskog smještaja. Nazočnima se u ime domaćina obratila gospođa Sanja Živanović, direktorica Turističke zajednice grada Cresa a također je dala informaciju o postupku prijave gostiju uredu turističke zajednice, prijavi brojnog stanja gostiju, o kućnom redu, info mapi te knjizi utisaka.

Marica Mogorović, voditeljica projekta 'Kvarner Family' pri  TZ Kvarnera predstavila je aktivnosti TZ Kvarnera na promociji i unaprjeđenju obiteljskog smještaja, dala informaciju o projektu „Kvarner Family“, mogućnostima u njegovo uključenje kao i o radu TZ Kvarnera na daljnjem razvijanju subrendova i to 'Pet Friendly' koji je namijenjen gostima s kućnim ljubimcima, 'Bike Friendly' namijenjen ciklo turistima te 'Turizam bez barijera'  za osobe s poteškoćama.

Dalibor Starčević, policijski službenik za nezakonite migracije iz Policijske postaje Mali Lošinj je dao informaciju o prijavci boravka stranaca te koga se nakon ulaska Hrvataske u EU treba prijaviti.

Također, prisutnim iznjamljivačima obiteljskog smještaja otoka Cresa obratio se gospodin Nikodem Flego direktor Raiffeisen banke Rijeka koji je iznio ponudu turističkih kredita za poboljšanje kvalitete i proširenje smještajnih kapaciteta iznjmljivača u obiteljskom smještaju.

Svi polaznici edukacijskih radionica primili su uvjerenje o pohađanju edukacije.

 

Opatija, 15. ožujka 2014. godine

Kvarner na karti