Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

EUROPEAN TRAVEL COMMISSION - 87. GENERAL MEETING NA KVARNERU

12.5.2014.

Jučer se u opatijskom hotelu Milenij okupilo 50-tak članova Evropske turističke komisije, koji su predstavnici nacionalnih turističkih organizacija iz 23 zemlje, radi održavanja 87. skupštine i upoznavanja s turističkom ponudom Hrvatske i regije Kvarner, koji su domaćini ovog važnog događaja.

 

 

Među sudionicima skupa su i predstavnici UNWTO-a - Svjetske turističke organizacije pri Ujedinjenim narodima, na čelu s glavnim tajnikom Talebom Rifaiem, a prigodnim pozdravnim riječima skupu su se u ime Ministarstva turizma RH i HTZ-a obratili pomoćnik ministra Davor Ižaković, te direktorica TZ Kvarnera, dr.sc. Irena Peršić Živadinov. 

 

Danas (12. 5. 2014.) se održava sjednica skupštine na kojoj sudjeluje ministar turizma RH, Darko Lorencin sa suradnicima. Boravak profesionalaca iz evropske turističke branše, kao i glavnog tajnika UNWTO-a, najveće i najvažnije turističke organizacije u svijetu koja se kao specijalizirana agencija UN-a bavi područjem turističke industrije i industrije putovanja, svakako je prilika za prezentaciju i promociju destinacije, razmjenu informacija i iskustava, ali i za unaprjeđenje suradnje i profesionalnog digniteta turizma. 

 

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj