Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Lošinj Hotels & Villas četverostruki dobitnik prestižnog priznanja TripAdvisora - Certifikat izvrsnosti 2014

4.6.2014.

TripAdvisor, vodeći svjetski internet portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dodijelio je certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2014" Welness Hotelu Aurora, Family Hotelu Vespera, Vitality Hotelu Punta te Borik – Mediterranean baru.

TripAdvisorov Certifikat izvrsnosti dodjeljuje se na temelju recenzija gostiju o razini gostoprimstva te izvrsnosti usluge na različitim destinacijama. Na portalu TripAdvisor tako se trenutno nalazi više od 60 milijuna mišljenja i ocjena korisnika turističkih usluga iz cijelog svijeta.

Certifikat izvrsnosti posebno je priznanje koje se dodjeljuje isključivo top 10% turističkih objekata koji su postigli visoku ocjenu posjetitelja TripAdvisora, pri čemu su morali ispuniti kriterije najviše ocjene (najmanje četiri od maksimalnih pet) i popularnosti (visokog broja posjeta) među korisnicima portala.

„Osvajanje čak četiri certifikata TripAdvisora veliko je priznanje za hotele Lošinj Hotels & Villas grupacije. Kontinuirano ulažemo u kvalitetu smještaja, raznovrsnu ponudu usluga te edukaciju osoblja i drago nam je da su to gosti primijetili te da smo visokim ocjenama zaslužili ovo prestižno priznanje već treću godinu zaredom.", izjavio je Damir Mlacović, predsjednik Uprave Jadranka hotela, članice Jadranka grupe.

Zahvaljujući jedinstvenoj klimi, čistom moru i odličnoj gastronomskoj ponudi, Lošinj ima sve preduvjete za pozicioniranje u vodeću destinaciju vitalnosti i ponude visoke dodane vrijednosti. Tome svakako pridonose ulaganja u podizanje kvalitete hotela, vila i kampova u sastavu Jadranka grupe, među kojima se ističe prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, hotel Bellevue, koji vrata posjetiteljima otvara u srpnju ove godine. 

 

 

Pozicioniranju Lošinja u destinaciju turizma s pet zvjezdica značajno će doprinijeti ulaganja u izgradnju golf terene i nove marine, kao i skori početak proširenja zračnog pristaništa Mali Lošinj, što će osigurati cjelogodišnju sezonu te jednostavniji dolazak gostiju iz Velike Britanije, Skandinavije, Rusije i drugih zemalja.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj