Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

PREZENTACIJA KVARNERA U BRUXELLESU

5.6.2014.

Generalna Skupština FBAA – BELGIJSKO UDRUŽENJE AUTOBUSERA BELGIJE

4.6.2014. godine

Prezentacija Kvarnera u sklopu održavanja sastanka belgijskog udruženja autobusera FBAA

(Federation Belge Des Exploitants d'autobus et d'autocars et des organisateurs de voyages)

Turistička zajednica Kvarnera je dana 4. lipnja 2014. godine u Bruxellesu predstavila turističku ponudu regije Kvarner. U suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Belgiji, Turističkoj zajednici Kvarnera, kao jednoj od najvažnijih autobuserskih hrvatskih destinacija s brojnim, specifičnim prednostima, pružena je prilika da se predstavi belgijskom udruženju autobusera FBAA, u sklopu održavanja njihove godišnje generalne skupštine. 

 

Uvodno je nazočne pozdravio direktor Predstavništva HTZ-a, gospodin Ivan Novak, nakon čega je uslijedila prezentacija Kvarnera koju je održala Vlasta Mastrović. Naglasak prezentacije bio je usmjeren na opću ponudu destinacije Kvarner, na hotelske kapacitete koji su interesantni autobuserima, te na izletničke mogućnosti destinacije. 

Opis slike s lijeva na desno:

Yves Mannaerts, direktor udruženja FBAA
Vlasta mastrović, savjetnica u TZ Kvarnera
Ivan Novak, direktor predstavništva HTZ-a u Belgiji

Po svršetku prezentacije, uslijedila su pojedinačna predstavljanja hotelijera, koje su belgijski autobuseri posebno tražili. Druženje i izmjena poslovnih informacija nastavljena je i tijekom ručka, koji je organizirala Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Belgiji.


Predstavnici autobuserskih tvrtki, navodimo neke od njih - International Tours, Voyages Degreve, De Durme Reizen, Reizen De Vriendt, Alk Reizen - iskazali su interes za Kvarnerom. Pitanja i komentari bili su usmjereni prema zakonskoj regulativi koja je ulaskom Hrvatske u EU otežala i poskupila autobuserskim grupama ulazak u Hrvatsku. Apelirali su na iznalaženje rješenja, koje se treba donijeti na razini države.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj