Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

REGIJA KVARNER - REGIJA PARTNER NA ŠPANCIRFESTU 2014 U VARAŽDINU 22. - 31.08.2014.

20.8.2014.

Turistička zajednica Kvarnera ove je godine regija partner u Varaždinu na Festivalu dobrih emocija Špancirfestu. Naime, Špancirfest kao najveći hrvatski festival koji se održava po 16-ti put, svake godine tijekom 10 dana trajanja privuče oko 200.000 posjetitelja, što je i za Kvarner izvrsna prilika za prezentaciju turističke ponude destinacije. Tim više što manifestaciju prate brojni mediji, a paket aranžmani za dolazak na Špancirfest prodaju se diljem Hrvatske i u inozemstvu.

 Turistička ponuda Kvarnera bit će predstavljena na 2 štanda u Kranjčevićevoj ulici, pri čemu je jedan štand namijenjen ponudi Gorskog kotara, a drugi prezentaciji i prodaji autohtonih kvarnerskih proizvoda.

Također, Kvarner 23. i 24. kolovoza 2014. godine gostuje u poznatom Julijanovom dvorištu, koje se pretvara u KVARNERSKO DVORIŠTE, u kojem će se kvarnerski zvukovi, okusi i mirisi spojiti s varaždinskim ambijentom.

U večernjim satima Turistička zajednica Kvarnera pripremila je u KVARNERSKOM DVORIŠTU i poseban program kao pred- i postprogram službenog koncertnog dijela festivala Špancirfest, i to:

Subota, 23. kolovoza 2014. godine u 19:30 sati – Večer belcanta i žlahtine uz Josu Butorca
Nedjelja, 24. kolovoza 2014. godine u 19:30 sati – Jazz&Wine – Lekap Quartet - promocija novog CD-a „Kvarnerska rapsodija“

Za predstavljanje Kvarnera na Špancirfestu pripremljen je poseban promidžbeni materijal Kvarnera, kao i materijali kvarnerskih subregija, koji će se dijeliti posjetiteljima, a naglasak će biti na posezonskim programima i motivima, kao poziv za dolazak na Kvarner.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj