Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

OTVORENA PRVA PUNIONICA ZA ELEKTRO-AUTOMOBILE U LOVRANU, 21.08.2014.

21.8.2014.

 U lovranskoj Galeriji Laurus održana je tiskovna konferencija povodom koje su Turistička zajednica Kvarnera, Općina Lovran i Turistička zajednica Općine Lovran najavile otvaranje PRVE PUNIONICE ZA ELEKTRO-AUTOMOBILE na Kvarneru, točnije u Lovranu.  

Danas, 21. 08. 2014. godine u Lovranu u lovranskoj Galeriji Laurus održana je tiskovna konferencija povodom koje su Turistička zajednica Kvarnera, Općina Lovran i Turistička zajednica Općine Lovran najavile otvaranje PRVE PUNIONICE ZA ELEKTRO-AUTOMOBILE na Kvarneru, točnije u Lovranu.  

 

Na tiskovnoj konferenciji su sudjelovali: 

-    dr.sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera 

-    Branislav Petković, donačelnik Općine Lovran 

-    Nataša Miljak, predsjednica Općinskog vijeća 

-    Vojko Brubnjak, direktor TZO Lovran 

-    Milohnić Branko, vlasnik tvrtke „Futura trade“ d.o.o. Lovran 

 

Putem ovakih infrastrukturnih ulaganja regija Kvarner, kao regija očuvanih i atraktivnih krajolika koji su naši najvažniji resursi, razvija cjelovit turistički proizvod i kontinuirano poštuje održivi razvoj. Punionica u Lovranu je četvrta takve vrste u Hrvatskoj, te vlasnicima elektro-automobila približava i čini destinaciju Kvarner interesantnom pošto im u pogledu napajanja njihovih limenih ljubimaca omogućava bezbrižan odmor na Kvarneru. 

 

Želja je da vlasnicima elektro-automobila, čiji broj u svijetu svakodnevno raste, omogućimo napajanje njihovih električnih vozila te na taj način približimo prisutnu modernu tehnologiju u auto-industriji. Prva takva punionica postavljena je u samom centru Lovrana, na adresi Trg slobode 1, u neposrednoj blizini turističkog ureda Turističke zajednica Općine Lovran.  

 

Vlasnici elektro i hibridnih automobila koji se napajaju električnom energijom moći će uslugu koristiti besplatno.

 

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj