Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

TURISTIČKA ZAJEDNICA KVARNERA I KOORDINACIJA TURISTIČKIH ZAJEDNICA GORSKOG KOTARA PREDSTAVLJAJU SE NA ŠPANCIRFESTU

24.8.2017.

Turistička zajednica Kvarnera i koordinacija Turističkih zajednica Gorskog kotara već treću godinu zaredom sudjeluju na najvećoj turističkoj manifestaciji grada Varaždina, „Špancirfestu“.

Turistička zajednica Kvarnera i koordinacija Turističkih zajednica Gorskog kotara već treću godinu zaredom sudjeluju na najvećoj turističkoj manifestaciji grada Varaždina, „Špancirfestu“.

Ovogodišnji Špancirfest se održava od 18. do 27. kolovoza, a riječ je o 19. izdanju manifestacije koja ove godine donosi više od 400 različitih sadržaja na svih 35 hektara povijesne jezgre Varaždina, gdje će svoju bogatu ponudu, koja obuhvaća širok raspon od tradicijskog do suvremenog stvaralaštva, predstaviti više od 100 izlagača.

Turistička zajednica Kvarnera i koordinacija Turističkih zajednica Gorskog kotara posjetiteljima će se predstaviti kroz promociju niza jesenskih manifestacija te bogatu turističku ponudu Gorskog kotara i regije Kvarner.

Cilj ovog nastupa je upoznati domaću publiku s mogućnostima za aktivan odmor tijekom cijele godine u neposrednoj blizini, na udaljenosti od samo par sati vožnje.

Zanimljivo je naglasitii i odličnu suradnju Turističkih zajednica Gorskog kotara i Turističke zajednice Grada Varaždina na način da je Turistička zajednica Grada Varaždina bila regija partner na ovogodišnjoj 23. „Dječjoj Žabarskoj“ i 41. „Žabarskoj noći“ u Lokvama na kojoj su se uz kvarnerske, predstavili i varaždinski izlagači sa domaćim proizvodima, a proizvođači i KUD-a „Klaruš“, Maruševac iz varaždinske županije nastupili su i na „Danima borovnica“ u Ravnoj Gori.

Špancirfest - najvažniju i najveću turističku manifestaciju Varaždina svake godine posjeti oko 150 tisuća posjetitelja, stoga ne treba posebno naglašavati važnost prezentacije i prisustva na ovakvom događaju za Turističku zajednicu Kvarnera i koordinaciju Turističkih zajednica Gorskog kotara.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj