Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Najčarobniji Riječki advent ponovno među najboljima

12.2.2021.

 

Odakle se pruža najljepši pogled na najčarobniji advent Kvarnera i regije? Odgovor nikad lakši uz Rijeka Advent što je potvrdio i jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača blagdanske dekoracije, Blachere Illumination.

U svom godišnjem izdanju magazina Light Magazine najboljih svjetskih primjera blagdanske dekoracije, Rijeka advent uvršten je na čak dvije stranice uz bok drugih svjetskih blagdanskih prijestolnica i mjesta. Rijeka advent je tako dobio priznanje ove svjetske kompanije sa sjedištem u Francuskoj kao adventske prijestolnice Kvarnera u svom posebnom izdanju najboljih svjetskih primjera blagdanske dekoracije.

"Iznimno veseli činjenica da su Rijeka i Rijeka advent prepoznati kao jedan od svjetskih primjera gradova u vrijeme blagdana. To je i nagrada velikom radu uloženom u osmišljavanje ove manifestacije ali i potvrda da su sva ulaganja u Rijeka advent itekako opravdana. Također, naći se među drugim blagdanskim prijestolnicama je svjetska promidžba Rijeka adventa i našeg grada kao cjelogodišnje turističke destinacije." rekao je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

Nastavak je ovo uspješne dugogodišnje suradnje i izuzetno nam je drago da se suradnja Turističke zajednice grada Rijeke i Grada Rijeke sa ovim najpoznatijim proizvođačem dekoracije pokazala izuzetno uspješnom kako za naše brojne goste i sugrađane koji već drugu godinu zaredom uživaju u centru grada i trgovima u predivnoj dekoraciji, tako i za izuzetnu promociju koju postižemo preko brojnih objava koje odlaze u svijet i posebno ovakvom duplericom koju je Rijeka advent dobio u godišnjem izdanju magazina Blachere Illumination.

"Suradnja Blachere Illumination i Rijeke se nastavlja ove godine i izuzetno nam je drago da možemo najaviti nove promidžbene aktivnosti koje provodimo zajedno s partnerima na tržištu. Ove godine Rijeka advent i Blachere Illumination predstavljaju se na jednom od najvećih svjetskih sajmova posvećenih dekoraciji. Vjerujemo da će to biti izuzetna čast i reklama koju Rijeka Advent može dobiti jer će biti promovirana dodatno uz druge svjetske destinacije. Odlična reklama ne samo za Rijeku i Rijeka Advent već i za Kvarner i Hrvatsku", istaknuo je direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Petar Škarpa.

Dodatne informacije:
Francuska tvrtka Blachere Illumination osnovana je 1973. godine i tijekom godina posebno se specijalizirala kao jedna od najboljih svjetskih kompanija za proizvodnju božićnih i novogodišnjih te ostalih prigodnih svjetlosnih dekoracija. Svake godine kreiraju više od 6.000 ideja za dekoracije te preko 50.000 samih dekoracija za najveće svjetske gradove, trgove, trgovačke lance i dućane i druge lokacije.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture