Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

NAJAVA: Rivijera Crikvenica domaćin devete po redu međunarodne konferencije o zdravstvenom turizmu - CIHT

22.10.2021.

Kao renomirana europska destinacija zdravstvenog turizma, Crikvenica će po deveti put biti domaćin konferencije Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT). Konferencija se održava 4. i 5. studenoga u hotelu Katarina u Selcu, a na istoj će sudjelovati vrsni međunarodni i domaći stručnjaci iz područja medicine, turizma, ekonomije i marketinga kroz poučna i zanimljiva predavanja. Izuzev toga što će se temi zdravstvenog turizma pristupiti iz pozicija raznih struka, priznati domaći i strani predavači svoj će obol dati temeljem iskustva svojih institucija, organizacija i zemalja čime će dati jedinstvenu perspektivu na stanje zdravstvenog turizma na Kvarneru.

Konferencija će biti dostupna i online putem videoveze pa će svi zainteresirani moći pratiti program CIHT-a i virtualno u realnom vremenu. Svoje će znanje podijeliti vrsni stručnjaci među kojima valja istaknuti Stevena Pavletica, M.D. MS, predsjednika Udruge hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) i medicinskog onkologa u Nacionalnom institutu za rak, Jana de Jonga, suosnivača tvrtki Webpower Adria, CROP i DNA Croatia, zatim Christiana Fadi El-Khourija, direktora međunarodnog poslovanja i voditelja konzaltinga u MESC Međunarodna služba za pacijente u Njemačkoj i Jean-Guy de Gabriaca, osnivača manifestacije World Wellness Weekend.

Deveta po redu CIHT konferencija rezultat je dobre suradnje četiriju ključnih organizacija za zdravstveni turizam Kvarnera: organizatora Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera te suorganizatora Thalassotherapije Crikvenica i Poliklinike Terme Selce. Nakon prošlogodišnje uspješne organizacije virtualne konferencije koju su pratili sudionici iz 35 zemalja i koja je ostvarila više od 3.000 pregleda u realnom vremenu, ovogodišnja konferencija organizirat će se u tzv. hibridnom izdanju kako bi se omogućio pristup što većem broju sudionika i poštovale epidemiološke mjere.

Važnost CIHT-a ponovno su prepoznali mnogi. Generalni pokrovitelj 9. CIHT konferencije je Jadran-galenski laboratorij d.d., hrvatska farmaceutska tvrtka s globalnim uspjehom i priznanjem. Konferenciju, kao i godinama ranije, podupire Ministarstvo turizma i sporta čija je podrška ostvarila veliki doprinos u organizaciji ovogodišnje hibridne konferencije. Konferenciju podržavaju i: Ministarstvo zdravstva, Primorsko-goranska županija, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora, Jadran d.d. Crikvenica te Grad Crikvenica.

Prijave za konferenciju su otvorene! Možete sudjelovati na dva načina: na lokaciji u Hotelu Katarina ili online bez troškova prijave. Prijava je obavezna i dostupna na službenim stranicama konferencije.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture