Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Fond za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent - Javni natječaj za dodjelu sredstva za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu

31.3.2022.

Turistička zajednica Kvarnera i Hrvatska turistička zajednica u skladu s Pravilnikom o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22) objavljuju Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. godini.

Javni natječaj za dodjelu sredstava bit će aktivan do 2. svibnja 2022. godine, a prihvatljivi korisnici sredstava su lokalne turističke zajednice čiji je indeks turističke razvijenosti za 2020. godinu manji od 25 sukladno Metodologiji izračuna turističke razvijenosti Instituta za turizam koja je iskazana u Prilogu 1. Pravilnika o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22).

JAVNI NATJEČAJ za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. s područja Primorsko-goranske županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent [pdf]

Indeks turističke razvijenosti za regionalne turističke zajednice objavljen je na internetskim stranicama Ministarstva turizma i sporta sukladno članku 4. st. 4. Pravilnika o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22).

Rok za podnošenje kandidatura: 2. svibnja 2022. godine

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture