Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

Turistička zajednica Kvarnera održala drugi modul online edukacija za iznajmljivače

13.6.2022.

U četvrtak, 9.6.2022. godine, Turistička zajednica Kvarnera održala je drugi modul edukacija za iznajmljivače koja je bila organizirana u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija.

Nakon odrađenog proljetnog ciklusa, Turistička zajednica Kvarnera na jesen će nastaviti s novim programom radionica namijenjenih iznajmljivačima. Cilj edukacija koje Turistička zajednica Kvarnera provodi je stvoriti temelje za rješavanje izazova iznajmljivača obiteljskog smještaja u poslovanju i podići kvalitetu cjelokupne usluge u ponudi obiteljskog smještaja regije.

Teme u sklopu drugog modula online radionica bile su:
• Unapređenje kvalitete obiteljskog smještaja kroz projekt oznake kvalitete Kvarner Family - dr.sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera
• Transformacija usluga i gostoljubivost
• Primjer dobre prakse: smještaj u domaćinstvu u Gorskom kotaru
• Primjer dobre prakse: smještaj u domaćinstvu u okolici Rijeke
• Primjer dobre prakse: smještaj u domaćinstvu na otoku

„Na radionicama nastojimo i kroz primjere dobre prakse pokazati što drugi rade i na koji način osmišljavaju i obogaćuju svoju ponudu. Na taj način i oni koji se već bave pružanjem usluga u domaćinstvu ili oni koji bi posao tek pokrenuli, mogu iz „prve ruke“ čuti od ostalih iznajmljivača njihova vlastita iskustva. Zahvaljujem svim predavačima koji su se odazvali našem pozivu i podijelili svoja znanja tijekom ovog proljetnog ciklusa radionica kao i iznajmljivačima koji prate naše radionice“, izjavila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture