Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 30/10/2013

  DJELATNICI S RIVIJERE CRIKVENICA NAJUSPJEŠNIJI U HRVATSKOJ

  I ove su godine djelatnici s područja Rivijere Crikvenica ostvarili veliki uspjeh u akciji Hrvatske turističke zajednice "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu". Najuspješniji u svojoj branši na razini Hrvatske u 2013. su Klaudio Domijan iz Dramlja, koji je osvojio nagradu u kategoriji "djelatnik u pomorskom prijevozu", dok je Dragutin Buneta iz Crikvenice najbolji taksist. Naši nagrađeni djelatnici su svoja priznanja preuzeli na svečanoj dodjeli na Danima hrvatskog turizma u Zadru, održanoj 25. listopada 2013.

 • 30/10/2013

  II. Međunarodni investicijski forum Opatija - Lorencin: Rast udjela od putovanja u ukupnom BDP-u

  Ministar turizma Darko Lorencin danas je sudjelovao na II: Međunarodnom investicijskom forumu održanom u Opatiji u organizaciji Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, gdje je bio jedan od govornika panela pod nazivom „Članstvo u EU – nove mogućnosti regionalnog razvoja“.

 • 28/10/2013

  Baška dobitnica priznanja na Danima hrvatskog turizma

  U Zadru je proteklog vikenda  24.i 25. listopada 2013. održan  17. po redu  susret turističkih djelatnika  u organizaciji  Ministarstva  turizma,  Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske radio televizije  i Hrvatske turističke  zajednice.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj