Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 25/11/2013

  Otvoren prvi BOTEL u Hrvatskoj

  U nazočnosti ministra turizma RH Darka Lorencina, gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, dožupana PG županije Marka Boras Mandića, te brojnih uzvanika i gostiju svečano je otvoren jedinstveni smještajni objekt u Hrvatskoj - botel (boat - ho(s)tel). Prvi BOTEL u Hrvatskoj uređen je na brodu "Marina" koji je sagrađen daleke 1936. godine u Danskoj.

 • 18/11/2013

  OTVORENJE BOTELA MARINA U RIJECI

  Prvi BOTEL u Hrvatskoj otvara svoja vrata na brodu "Marina" sagrađenom daleke 1936. godine u Danskoj. Marina je gotovo 33 godine plovila po morima Skandinavije, a u studenom 1969. kupuje je Lošinjska plovidba za povezivanje otoka Lošinja sa Rijekom, a kasnije Zadrom, Pulom i Venecijom.

 • 14/11/2013

  ODRŽANA GOURMET PREZENTACIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE KVARNERA U BEČU 13. 11. 2013.

  Turistička zajednica Kvarnera, nakon vrlo uspješne glavne turističke sezone (s ukupno 2% više dolazaka i noćenja u odnosu na isto razdoblje protekle godine) u kojoj su gosti iz Austrije, unatoč dugogodišnjem kontinuiranom rastu turističkog prometa, ponovno ostvarili 2 % više dolazaka i 1 % više noćenja, nastavlja komunikaciju s vjernim tržištem. S iskustvom tematskih gourmet prezentacija priređenih u nekoliko hrvatskih veleposlanstava u prigodi obilježavanja ulaska Hrvatske u EU, koncept prezentacije preseljen je u prestižan muzejski prostor. 

 • 04/11/2013

  "Kvarner Family" osnova za nove oznake proizvoda "pet friendly" i "bicycle friendly"

  Na „Danu otvorenih vrata obiteljskog smještaja općine Dobrinj“ prezentirati će se plan razvoja i nadopune znaka kvalitete „Kvarner family“.

Kvarner na karti