Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 21/06/2013

  ODRŽANA PREZENTACIJA KVARNERA U LJUBLJANI

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Ljubljani, u prostoru Veleposlanstva RH u Ljubljani, održala je sinoć (20. lipnja) vrlo uspješnu prezentaciju turističke ponude Kvarnera u prigodi obilježavanja Dana državnosti RH i ulaska RH u EU, kojoj je nazočilo oko 400 uzvanika iz međunarodnog diplomatskog i poslovnog svijeta.

 • 20/06/2013

  NOVI JAVNI POZIVI MINISTARSTVA TURIZMA ZA PRIJAVU TURISTIČKIH PROJEKATA

  Ministarstvo turizma objavilo je dva javna poziva za dodjelu bespovratnih sredstva u 2013. godini, temeljem Programa unapređenja ponude turističkog sektora „Korak više“ i Programa poticanja inovacija u turizmu „Inovativni turizam“.

 • 17/06/2013

  PREZENTACIJA KVARNERA U LJUBLJANI 20. LIPNJA 2013. GODINE

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Ljubljani, u prostoru Veleposlanstva RH u Ljubljani, u četvrtak 20. lipnja 2013. godine s početkom u 19:30 sati predstavlja turističku ponudu Kvarnera u prigodi obilježavanja Dana državnosti RH i ulaska RH u EU, a na svečanosti se očekuje oko 400 uzvanika iz diplomatskog i poslovnog svijeta.

 • 05/06/2013

  Korzom zaplovile barke – počeo je festival "Fiumare"

  Danas je Riječane na Korzu dočekao neobičan prizor – među šetače su se smjestile tradicijske barke koje će sudjelovati na ovogodišnjem festivalu mora i pomorske tradicije - "Fiumare", kao svojevrsni uvod u bogati program koji nas očekuje.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj