Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

  • 21/06/2013

    ODRŽANA PREZENTACIJA KVARNERA U LJUBLJANI

    Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Ljubljani, u prostoru Veleposlanstva RH u Ljubljani, održala je sinoć (20. lipnja) vrlo uspješnu prezentaciju turističke ponude Kvarnera u prigodi obilježavanja Dana državnosti RH i ulaska RH u EU, kojoj je nazočilo oko 400 uzvanika iz međunarodnog diplomatskog i poslovnog svijeta.

  • 20/06/2013

    NOVI JAVNI POZIVI MINISTARSTVA TURIZMA ZA PRIJAVU TURISTIČKIH PROJEKATA

    Ministarstvo turizma objavilo je dva javna poziva za dodjelu bespovratnih sredstva u 2013. godini, temeljem Programa unapređenja ponude turističkog sektora „Korak više“ i Programa poticanja inovacija u turizmu „Inovativni turizam“.

  • 17/06/2013

    PREZENTACIJA KVARNERA U LJUBLJANI 20. LIPNJA 2013. GODINE

    Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Predstavništvom HTZ-a u Ljubljani, u prostoru Veleposlanstva RH u Ljubljani, u četvrtak 20. lipnja 2013. godine s početkom u 19:30 sati predstavlja turističku ponudu Kvarnera u prigodi obilježavanja Dana državnosti RH i ulaska RH u EU, a na svečanosti se očekuje oko 400 uzvanika iz diplomatskog i poslovnog svijeta.

  • 05/06/2013

    Korzom zaplovile barke – počeo je festival "Fiumare"

    Danas je Riječane na Korzu dočekao neobičan prizor – među šetače su se smjestile tradicijske barke koje će sudjelovati na ovogodišnjem festivalu mora i pomorske tradicije - "Fiumare", kao svojevrsni uvod u bogati program koji nas očekuje.

Kvarner na karti