Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 27/05/2014

  KVARNER FAMILY AGENCY - DOG FRIENDLY

  Turistička zajednica Kvarnera poziva turističke agencije koje su nositelji oznake kvalitete ''Kvarner Family Agency'' da se uključe u projekt „Kvarner Family-Pet Friendly“ na način da steknu oznaku kvalitete „Kvarner Family Agency – Dog Friendly“.

 • 26/05/2014

  'KVARNER FAMILY – PET FRIENDLY'

  Turistička zajednica Kvarnera poziva veterinarske ambulante, trgovine s potrepštinama za kućne ljubimce, hotele za pse, salone za uljepšavanje kućnih ljubimaca, pružatelje usluga šetnje pasa kao i ostale  organizacije, institucije i poslovne subjekte u navedenoj djelatnosti s područja Kvarnera da se uključe u projekt 'Kvarner Family – Pet Friendly'.

 • 26/05/2014

  'KVARNER FAMILY – PET FRIENDLY' za iznajmljivače

  Turistička zajednica Kvarnera poziva sve 'Kvarner Family' iznajmljivače  da se uključe u 'Pet Friendly' -  oznaku dodatne usluge obiteljskog smještaja na Kvarneru, namijenjenu gostima s kućnim ljubimcima.

 • 22/05/2014

  HTZ - JAVNI POZIV ZA IZBOR POTENCIJALNIH KANDIDATA ZA RAZVOJ DMK TE DODJELU POTPORA ZA PROGRAME RAZVOJA I UVOĐENJA NA TRŽIŠTE SLOŽENIH TURISTIČKIH PROIZVODA ZA TRŽIŠTE POSEBNIH INTERESA U 2014. GODINI

  http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Potpore-HTZ-a/Potpore-razvoju-DMK-?Y2lcMzgwMSxwXDI0Mg%3d%3d

 • 14/05/2014

  ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA "KVARNER FAMILY" NA PODRUČJU OTOKA KRKA

  U utorak, 13. svibnja 2014. godine Turistička zajednica Kvarnera je u okviru DANA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA KRKA organizirala edukativnu radionicu „KVARNER FAMILY“ u Baški u hotelu Corinthia, Hoteli Baška, namijenjenu svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i to u suradnji s s Turističkom zajednicom otoka Krka, Turističkom zajednicom grada Krka, Turističkom zajednicom općine Baška, Turističkom zajednicom općine Dobrinj, Turističkom zajednicom općine Malinska-Dubašnica, Turističkom zajednicom općine Omišalj, Turističkom zajednicom općine Punat, Turističkom zajednicom općine Vrbnik, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK.

 • 14/05/2014

  DANI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA GORSKOG KOTARA 2014.

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom općine Fužine, Turističkom zajednicom grada Čabra, Turističkom zajednicom grada Delnice, Turističkom zajednicom grada Vrbovsko, Turističkom zajednicom općine Lokve, Turističkom zajednicom općine Ravna Gora, Turističkom zajednicom općine Skrad, Turističkom zajednicom općine Mrkopalj, Turističkom zajednicom općine Brod Moravice, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK organizira

 • 12/05/2014

  Hrvatska domaćin godišnjeg sastanka Europske turističke komisije

  Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s turističkom zajednicom Primorsko-goranske županije, organizacijski prati održavanje 87. po redu opće skupštine članova Europske turističke komisije (ETC) koja će se održati u Opatiji od 11. do 13. svibnja, dok je radni dio skupa predviđen za 12. svibnja, u opatijskom hotelu Milenij.

 • 12/05/2014

  DANI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA KRKA 2014.

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom otoka Krka, Turističkom zajednicom grada Krka, Turističkom zajednicom općine Baška, Turističkom zajednicom općine Dobrinj, Turističkom zajednicom općine Malinska-Dubašnica, Turističkom zajednicom općine Omišalj, Turističkom zajednicom općine Punat, Turističkom zajednicom općine Vrbnik, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK organizira

 • 12/05/2014

  EUROPEAN TRAVEL COMMISSION - 87. GENERAL MEETING NA KVARNERU

  Jučer se u opatijskom hotelu Milenij okupilo 50-tak članova Evropske turističke komisije, koji su predstavnici nacionalnih turističkih organizacija iz 23 zemlje, radi održavanja 87. skupštine i upoznavanja s turističkom ponudom Hrvatske i regije Kvarner, koji su domaćini ovog važnog događaja.

 • 07/05/2014

  ZDRAVSTVENI ODMOR NA KVARNERU - KVARNER HEALTH AND WELLBEING

     POSEBNA PREZENTACIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE KVARNERA U STOCKHOLMU

 • 06/05/2014

  Predstavljanje turističke ponude Opatijske rivijere u Ljubljani

  Turističke zajednice Opatijske rivijere: Opatija, Mošćenička Draga, Matulji, Kastav, Ičići i Lovran predstavit će turističku ponudu Rivijere slovenskim medijima i partnerima u četvrtak, 8. svibnja 2014. godine u Predstavništvu Hrvatske turističke zajednice u Ljubljani.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj