Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 30/06/2014

  Rezultati Javnog poziva za kandidiranje manifestacija i projekata za dodjelu potpora iz programa "Potpore manifestacijama i projektima" u 2014. godini

  Rezultati javnog poziva

  Odluka o dodjeli potpora

 • 27/06/2014

  Festival Kvarner predstavlja "Purpur - a European Opera Sound", 1. - 5. rujna; 6. prosinca 2014. godine

  U središtu pete koncertne sezone Festivala Kvarner, 1-5 rujna 2014. je novi nagrađeni EU projekt “Purpur-A European Opera Sound” Purpur je osnovan 2010. godine i rezultat je projekta sufinanciranog programom «Kultura» Europske komisije. Purpur je postao sinonim za istraživanje novih putova na području onoga što je do danas bila takozvana "ozbiljna glazba”. Okuplja mlade i talentirane glazbenike iz cijele Europe.

 • 13/06/2014

  REZULTATI JAVNIH POZIVA HRVATSKE TURISTIČKE ZAJEDNICE

  Temeljem objavljenog Javnog poziva Hrvatske turističke zajednice za kandidiranje programa za potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2014. godini te Javnog poziva Hrvatske turističke zajednice za dodjelu bespovratnih sredstava u 2014. godini turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima za turističke projekte za koje koriste sredstva ili će aplicirati za korištenje sredstava iz fondova Europske unije, Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice na Prijedlog povjerenstva na svojoj 28. sjednici održanoj 12. lipnja 2014. godine donijelo je Odluku o potporama, i to za ukupno 269 programa i 7 projekata.

   

 • 11/06/2014

  DALJNJA IMPLEMENTACIJA PROJEKTA KVARNER FAMILY

  Turistička zajednica Kvarnera intenzivno radi na daljnjoj implementaciji projekta brendiranja obiteljskog smještaja 'Kvarner Family', pa je tako nakon održanog niza edukativnih radionica za iznajmljivače po gotovo svim subregijama Kvarnera zabilježen veliki interes za uključenje u projekt. 'Kvarner Family' Povjerenstvo je obišlo prijavljene iznajmljivače na otoku Krku i na Opatijskoj rivijeri gdje ih njih 18 zadovoljilo propisane kriterije. Novoprijavljenih desetak iznajmjivača na otoku Cresu se priprema za obilazak Povjerenstva 12.-13. lipnja 2014. godine.

 • 05/06/2014

  PREZENTACIJA KVARNERA U BRUXELLESU

  Generalna Skupština FBAA – BELGIJSKO UDRUŽENJE AUTOBUSERA BELGIJE

  4.6.2014. godine

  Prezentacija Kvarnera u sklopu održavanja sastanka belgijskog udruženja autobusera FBAA

  (Federation Belge Des Exploitants d'autobus et d'autocars et des organisateurs de voyages)

 • 04/06/2014

  Lošinj Hotels & Villas četverostruki dobitnik prestižnog priznanja TripAdvisora - Certifikat izvrsnosti 2014

  TripAdvisor, vodeći svjetski internet portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dodijelio je certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2014" Welness Hotelu Aurora, Family Hotelu Vespera, Vitality Hotelu Punta te Borik – Mediterranean baru.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj