Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Novosti

 • 02/12/2014

  KVARNERSKI DAN TURIZMA 2014

  U opatijskom hotelu ROYAL danas je kroz brojna događanja, svečano obilježen Kvarnerski dan turizma 2014.

 • 27/11/2014

  ODRŽANA EDUKATIVNA RADIONICA „KVARNER FAMILY“ NA PODRUČJU OTOKA RABA, 26.11.2014.

  U srijedu, 26. studenog 2014. godine Turistička zajednica Kvarnera je u okviru DANA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA RABA organizirala edukativnu radionicu „KVARNER FAMILY“ u Hotelu Padovi u gradu Rabu namijenjenu svim pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i to u suradnji s Turističkom zajednicom grada Raba, Turističkom zajednicom općine Lopar, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK.

 • 24/11/2014

  Dani obiteljskog smještaja otoka Raba 2014.

  Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom grada Raba, Turističkom zajednicom općine Lopar, Strukovnom skupinom obiteljskog smještaja i turizama i Zajednicom obiteljskog smještaja i turizama HGK pozivaju Vas na

 • 29/10/2014

  JAVNI POZIV TZ KVARNERA NA UKLJUČENJE U PROJEKT KVARNER FAMILY

   

  TURISTIČKA ZAJEDNICA KVARNERA

  nastavlja intenzivno raditi na promociji obiteljskog smještaja na Kvarneru, stoga upućuje Javni poziv na uključenje u projekt Kvarner Family. Pozivaju se iznajmljivači obiteljskog smještaja da se prijave:

  • u brend Kvarner Family
  • u podbrend Pet Friendly – namijenjeno gostima s kućnim ljubimcima
  • u podbrend Bike Friendly i Hike Friendly – namijenjeno cikloturistima i gostima koji pješače

  Pozivaju se i turističke agencije da postanu nositelji oznake kvalitete 'Kvarner Family Agency'. 

 • 29/09/2014

  ODRŽANA PRVA POSLOVNA RADIONICA O ZDRAVSTVENOM TURIZMU KVARNERA

  Kvarner je bio domaćinom prve tematske poslovne radionice o zdravstvenom turizmu pod nazivom BUY CROATIA, održane od 25. do 28. rujna u organizaciji Turističke zajednice Kvarnera i Hrvatske turističke zajednice. Ova radionica, koja je sastavni dio projekta Turističke zajednice Kvarnera pod nazivom Kvarner Health & Wellbeing, imala je za cilj edukaciju inozemnih agenata i partnera kroz četverodnevno studijsko putovanje po Kvarneru i poslovnu radionicuodržanu u hotelu Bellevue na Malom Lošinju.Cijeli program i radionica organizirani su u suradnji i uz potporu sustava turističkih zajednica s područja Kvarnera i hotelske kuće „Jadranka hoteli“ s Lošinja.

Kvarner na karti

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj