Veranstaltungskalender

Mehr Events anzeigen

DJEČJI DAN GRADA KASTVA i 9. MIĆA SLIKARSKA DELAVNICA

12.06.2011. - 12.06.2011. / Kastav

U sklopu proslave Dana Grada Kastva, a sa željom da obilježavanje Dana Grada ponudi i najmlađima zanimljive sadržaje i događanja, i ove se godine u nedjelju, 12. lipnja, organizira DJEČJI DAN GRADA KASTVA.
 
Dječji dan je cjelodnevna manifestacija. Naime, započinje u jutarnjim satima, 9. Mića slikarska delavnica za učenike od 1. do 8. razreda i predškolsku dob odvijati će se u popodnevnim satima, dok će preostali dio Dječjeg dana biti ispunjen različitim radionicama (likovne, glazbene, kreativne, kozmetičke, naučne, etno, športske…) prilagođenima djeci školskog i predškolskog uzrasta. Projekt u sebi sadržava i edukativan karakter budući da mu je jedan od ciljeva upoznavanje djece s područja naše županije, a i šire, s bogatom sportsko-rekreativnom, gastronomskom ponudom te prirodnom i kulturnom baštinom, tradicijom i običajima Kastavštine.
 
U osmišljavanju i izvedbi projekta sudjeluje Društvo „Naša djeca“, Kastav kao organizator, Turistička zajednica grada Kastva kao suorganizator i Grad Kastav kao pokrovitelj. Osnovna škola „Milan Brozović“ Kastav, Dječji vrtić „Vladimir Nazor“ Kastav, te ostale udruge, vrtići, radionice i športska društva na području grada Kastva prezentirat će njihovu djelatnost kako bi potaknuli djecu da se od najranijeg doba započinju baviti sportskim, glazbenim, plesnim i dr. aktivnostima.
 
Nadamo se da ćete biti u mogućnosti odazvati se našem pozivu i posjetiti nas na nekom od događanja u sklopu Dječjeg dana grada Kastva.
 
 
Program >>  www.kvarner.hr/pdf/mica_slikarska_delavnica.pdf
Kvarner, Discover your story Rijeka 2020 - European capital of culture