Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

POSEBNA PREZENTACIJA KVARNERA - BERLIN, ITB - 6. - 8. 3. 2013.

7.3.2013.

Danas su „Kvarnerski carski vlak“ na berlinskom sajmu, gdje se Turistička zajednica Kvarnera predstavlja na iznimno zanimljivom mjestu – u originalnom salon-vagonu povijesnog carskog vlaka „Majestic Imperator“, posjetili veleposlanik RH u Njemačkoj dr. Miro Kovač i ministar turizma RH gospodin Veljko Ostojić.

Ugledni gosti zadržali su se u razgovoru s kvarnerskim turističkim djelatnicima, a domaćinom im je bila direktorica TZ Kvarnera dr.sc. Irena Peršić Živadinov, koja je veleposlanika i ministra, te strane i domaće novinare upoznala s novostima u turističkoj ponudi Kvarnera.

 

 

 

 

U vagon–restoranu carskog vlaka Kvarner nudi najrazličitije delicije iz gotovo svih dijelova regije, od goranskih plodova gorja i lovačkih specijaliteta Gorskog kotara, do mirisne Rapske torte i vrbničke žlahtine. Projekt Turističke zajednice „Kvarner Gourmet i Kvarner Food“ zaživio je i u inozemstvu na vrlo osebujan i zamijećen način, a „Kvarnerski carski vlak“ postao ugodno mjesto za poslovne razgovore u nostalgičnom ambijentu, koji neizostavno asocira na početke razvoja turizma na Kvarneru.

 

 

 

 

Bio je ovo još jedan od 3 dana Kvarnerske prezentacije u Berlinu, na najvećem turističkom sajmu ITB-u, za koji možemo reći da je ovih dana srce svjetske turističke branše.

Kvarner na karti