Službene stranice Turističke zajednice Kvarnera

Jezik:Hrvatski

Priopćenja za medije

Lošinj Hotels & Villas s ponosom predstavljaju ekskluzivni promo film

20.11.2013.

Sanjate o savršenom odmoru? Doživite ga na Lošinju.

Lošinj postaje sve važnije odredište kako na europskoj tako i domaćoj karti jedinstvenih odredišta za savršeni odmor. Tisuće mirisa, boja, zvukova i doživljaja koje na ovom čarobnom otoku možete doživjeti u samo jednom danu, sažeti su u 3-minutni video nakon kojeg jednostavno zaželite odsanjati svoje snove upravo na Lošinju.

Lošinj Hotels & Villas s ponosom predstavljaju ekskluzivni promo film koji dočarava sve ljepote lošinjskog arhipelaga, udobnost hotela iz LH&V grupacije te neodoljivu rapsodiju mirisa, okusa i užitaka koje gost može doživjeti na miomirisnom Lošinju. Svrha filma jest približiti jedinstvenost i čaroliju ovog posebnog otoka gostima iz cijeloga svijeta koji žele doživjeti svoje snove o savršenom odmoru.

Lošinj, otok netaknute prirode, ljekovite klime i vrhunskog smještaja, postaje sve važnije putničko odredište na europskoj, ali i svjetskoj karti jedinstvenih destinacija koje svakako treba posjetiti. Obzirom da je avio-taxi vezom otok postao lako dostupan gostima iz svih gradova Europe, njegove ljepote, mirisi i okusi nalaze se nadohvat ruke. Kako bi gosti upoznali otok, film dočarava Lošinj u potpunom svjetlu predivnog ljetnog dana, kroz romantične doživljaje mladog para, ali i iskrenu avanturu mlade obitelji.

Redatelj i producent promo-videa, Hrvoje Serdar, nam je otkrio “Osnovna zamisao je bila pokazati doživljaj Lošinja, hotela, raznih popratnih sadržaja i osobito gastro scene, kroz emocije jedne obitelji i jednog mladog para, doživljene kroz jedan dan, od izlaska do zalaska sunca, u lošinjskom arhipelagu. Naš cilj je bio gledatelju prenijet dio tih emocija i stvoriti želju da posjeti Lošinj koji se na svjetskoj turističkoj karti sve više ističe kao spoj netaknute prirode, luksuznih hotela i već vrlo prepoznatljive gastro scene pod vodstvom vodećih hrvatskih chef-ova. Film smo snimili kombinirajući klasičnu, slow motion i timelaps tehniku. Snimalo se u fazama, u razmaku od 4 mjeseca. Dakle kad pogledate film, vjerujem da će Lošinj biti vaša slijedeća turistička destinacija.”


Film pogledajte na http://www.youtube.com/watch?v=_ltbfXHTF1Y 

Kvarner na karti