Kalendar događanja

Spremi u moj planer
Datum Lokacija Događanje
01.03.-31.05.2021 Opatija Opatija - Oaza zdravlja i wellnessa

Tradicionalne prednosti poput blagotvorne klime, prekrasne prirode i brojnih mogućnosti za sport i rekreaciju Opatija je povezala sa suvremenim zdravstvenim ustanovama te spa i wellness centrima. Sve to predstavit će program Oaza zdravlja i wellnessa, uz aktivne šetnje, online vježbe s Marijom Mlinarićem te posebno osmišljene tretmane.

01.05.-30.06.2021 Krk Travel to Taste Krk / Put do okusa Krka

Kroz autentične, domaće proizvode i vrhunske tradicionalne okuse, na terasama krčkih ugostitelja, s pogledima na divnu prirodu i okruženje grada Krka, imat ćete priliku kušati jela i namirnice upravo tamo gdje nastaju.

01.05.-31.05.2021 Crikvenica Program "Proljeće u Crikvenici"

Proljeće je ove godine na Rivijeru Crikvenica, osim lijepog vremena, mogućnosti za uživanje na otvorenom i buđenja svih osjetila donijelo i velik broj zanimljivih događanja. Tijekom cijelog svibnja kroz program Proljeće u Crikvenici koji je osmislila Turistička zajednica grada Crikvenice, može se uživati u zanimljivoj ponudi gastronomskih, rekreativnih i zdravstvenih sadržaja.

09.05.2021 Čavle Wings for Life World Run 2021 - App Run Čavle, Rijeka

U nedjelju, 9. svibnja u 13 sati kreće ovogodišnje izdanje utrke Wings for life. Wings for Life Run Čavle održat će se na Grobničkoj pisti, pokraj same avio piste. Trčat će se kružnom stazom dužine 4,2 km koja je u potpunosti makadamski put s minimalnom elevacijom od 30 m. Start utrke je kod restorana Aerosteak.

11.05.-14.05.2021 Cres Dani creske janjetine

Otok Cres već je prepoznat kao gastronomsku destinacija koja između ostalog nudi izvrsnu janjetinu i vrhunsko maslinovo ulje. Dani creske janjetine i maslinovog ulja i ove godine će se izraženije promovirati medijski i kroz tjedan dana nuditi će se creska janjetina po promotivnim cijenama.

16.05.-23.05.2021 Baška Adventure Race Croatia

Adventure Race Croatia je pustolovna utrka svjetske pustolovne lige, a ove godine utrka prolazi kroz četiri kvarnerska otoka i Gorski kotar. Baza utrke nalazit će se u Baški što znači da će otok Krk biti centralno mjesto zbivanja.

Prikaži još događanja
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture