Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Opatija - oaza zdravlja i wellnessa

16.09.2023. - 16.12.2023. / Opatija

Prepoznatljiva po svojoj stoljetnoj tradiciji zdravstvenog turizma, Opatija i ove jeseni poziva sve zainteresirane da se pridruže novom ciklusu nordijskog hodanja u okviru projekta "Opatija - oaza zdravlja i wellnessa".

Program nordijskih šetnji (16.9. - 16.12.2023.)

Nordijske šetnje povijesnim stazama Opatije u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija u suradnji s KŠR Gorovo održavaju se svake subote od 16. rujna do 16. prosinca.

Šetnje predvode licencirani vodiči nordijskog hodanja te su za posjetitelje osigurani štapovi za nordijsko hodanje.

Šetnje započinju u 10 sati s okupljanjem ispred Ville Angioline, a predviđene rute šetnji uključuju čarobno šetalište Lungomare, šumsko šetalište Carmen Sylva te Put mlekarice prema Veprincu.

 

Dani srca u Opatiji, 30.9.2023.

Zdravstvenu i sportsku ponudu Opatije ove jeseni upotpunjuje i manifestacija "Dani srca u Opatiji" u organizaciji Thalassotherapije Opatija, a pored brojnih programa ističe se humanitarna utrka "Trčimo za srce".

Utrka se održava u subotu, 30. rujna sa startom u 10 sati na opatijskoj Slatini. Utrka promovira fizičku aktivnost, brigu o zdravlju srca, ali pruža i priliku za uživanje u predivnom ambijentu Opatije.

Obzirom da je riječ o utrci humanitarnog karaktera, prihodi ostvareni od kotizacija donirat će se Udruzi Srce za nju.

 

Uz šetnje i sportske programe, u projekt "Opatija - oaza zdravlja i wellnessa" uključeni su i brojni opatijski hotelijeri, kao i spa & wellness centri, koji nude posebne pogodnosti i tretmane svojim posjetiteljima.

 

Foto: Arsen Miletić

https://www.visitopatija.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture