Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Malinska Outdoor Weekend

10.11.2023. - 12.11.2023. / Malinska

Malinska Outdoor Weekend je trodnevna manifestacija koja se održava od 10. do 12. studenog. Očekuje se prisustvo više od tisuću sudionika, koji će uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima, uključujući trail trčanje, biciklizam, pješačenje, nordijsko hodanje te inspirativna predavanja, a za najmlađe, tu je i MTB Kids Park.

Manifestacija uključuje Malinska Trail utrku, pješačenje i dvije biciklističke ture, s ciljem upoznavanja Malinske i njene okolice, u jesenskom ruhu. Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava i uplata kotizacije za sudjelovanje.

U sklopu manifestacije održat će se i Festival nordijskog hodanja - Korakom do zdravlja, na kojem će polaznici moći birati na kojoj od četiri ruta žele sudjelovati. Sudjelovanje je besplatno, a prijavu je potrebno izvršiti putem e-maila na: ksr.gorovo@gmail.com ili telefona: +385 (0)91 4200 650. 

Osim outdoor aktivnosti potrebno je napomenuti, da će se održati besplatna prigodna putopisna predavanja Nebo puno Himalaje i Giant World Tour Norveška.

Kako ni oni najmanji ne bi bili zapostavljeni, u sklopu manifestacije organiziran je MTB Kids Park odnosno mala škola MTB-a. Predviđena je za djecu od 5 do 13 godina, a organizrira ju BBK "Team Rodeo" iz Rijeke. Prijava nije potrebna i sudjelovanje je besplatno. Obveznu opremu za sudjelovanje predstavljaju kaciga i bicikl. 

https://www.mow.hr

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture