Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Mesopust u Dubašnici

25.01.2024. - 14.02.2024. / Bogovići

Mesopust u Dubašnici bit će iznimno kratak te će trajati samo od 25. siječnja do 13. veljače.

Otvaranje ovogodišnjeg Mesopusta u Dubašnici, održat će se u četvrtak, 25. siječnja, s početkom u 17 sati, ispred Maškaranog šatora, u Bogovićima. U sklopu otvaranja održat će se podizanje mesopusta i primopredaja ključeva. Nakon toga će se u Maškaranom šatoru održati Dubašljanske igre, koje će voditi Šajeta, a za zabavu će se pobrinuti grupa Fiesta.

Prve mesopusne subote, 27. siječnja, održava se Fešta uz Koktelse i grupu Point, a program u Maškaranom šatoru, započinje u 21 sat.

Subotu, 3. veljače, slijedi Fešta uz Night Express band i grupu Point, koja će također na istoj lokaciji, započeti u 21 sat.

Posljednju mesopusnu subotu, 10. veljače, održat će se Fešta uz Maura Staraja & bendom La Banda te grupu Point. Zbog izuzetno kratkog mesopusnog razdoblja i želje za zabavom fešta u Maškaranom šatoru započinje malo ranije, s početkom u 19 sati.

Za nedjelju, 28. siječnja, predviđen je Turnir u briškuli i trešeti, koji će se u Maškaranom šatoru, u Bogovićima održati u 10 sati. Svi zainteresirani svoje mjesto na turniru moraju osigurati na vrijeme te po tom pitanju kontaktirati Maškaranu udrugu Dubašnica.

Za najbolje maškarane grupe osigurane su bogate nagrade. Ulaz u Maškarani šator je slobodan!

Nedjelja, 4. veljače, predviđena je za Dječju redutu uz animatore, a za dobar provod velikih i malih pobrinut će se GoodStuff Trio. Dječja reduta u Maškaranom šatoru, u Bogovićima započinje u 15 sati.

Mesopusni utorak, 13. veljače, obilježit će dolazak maškaranih traktora, čitanje osude odnosno "teštamenta", primopredaja ključeva te zabavom uz grupu Point.

https://www.visitmalinska.com

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture