Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Cinehill Film Festival

24.07.2024. - 28.07.2024. / Delnice

Nasljednik Motovun Film Festivala održat će se od 24. do 28. srpnja na izletištu Petehovac i u okolnim mjestima. Mali mravi već su krenuli prema lokacijama.

Zelena je boja harmonije i prirode, boja koja smiruje. Stoga u takvom prekrasnom ambijentu ostaje Cinehill Festival, nasljednik Motovun Film Festivala. Nakon uspješnog lanjskog izdanja, dijelom održanog u Gorskom kotaru, ovogodišnji će se festival u cijelosti održati u ovom kraju od 24. do 28. srpnja.

Središte festivala bit će ponovno izletište Petehovac, no program se ove godine širi i na obližnje lokacije u Delnicama i okolnim općinama, kako bi se festival u najvećoj mjeri proširio cijelim Gorskim kotarom.

I ove godine slijedi izbor najboljih nezavisnih filmova iz cijelog svijeta, s počasnim gostima, ali i sjajan glazbeni program te cijeli niz popratnih umjetničkih događanja, kao i onih posvećenih prirodi. Novitet ovog izdanja bit će i jaka reprezentacija spisateljica i pisaca koji će predstavljati svoje nove radove. Cjelokupni program bit će objavljen početkom srpnja.

No, ulaznice će se moći kupiti već od 15. lipnja, i to prije svega kompleti po najpovoljnijoj cijeni, a potom i one pojedinačne. Festival i ove godine poziva zainteresirane volontere koji žele nesebično pomoći u organizaciji i funkcioniranju manifestacije. Natječaj je otvoren od 6. svibnja.

https://cinehill.eu

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture