Kalendar događanja

Prikaži još događanja

2. Festival mjuzikla

07.06.2024. - 15.06.2024. / Opatija

Drugo izdanje Festivala mjuzikla tijekom desetak dana, od 7. lipnja do 15. lipnja 2024. godine, donosi čak pet izvrsnih izvedbi i razna popratna događanja. Nastupat će kazališne kuće koje svoj zvjezdani ugled velikim dijelom duguju upravo fantastičnim produkcijama mjuzikala: Zagrebačko gradsko kazalište "Komedija" s mjuziklima "Jesus Christ Superstar" i "Jalta, Jalta" te Pozorište na Terazijama iz Beograda koje će izvesti mjuzikl "Producenti". 

Centar Gervais ponovo će biti lokacija za najmlađu publiku gdje će Gradsko kazalište "Zorin dom" iz Karlovca izvesti "Pepeljugu" dok će Dječji zbor Lovranske črešnjice i djeca iz OŠ Viktor Car Emin iz Lovrana nastupiti s izvedbom mjuzikla "U modroj uvali". 

 

Svi mjuzikli na Ljetnoj pozornici počinju u 21:30. Svi mjuzikli u Centru Gervais počinju u 19:00. 
Cijena ulaznice za mjuzikle na Ljetnoj pozornici (Jesus Christ Superstar, Jalta, Jalta i Producenti) iznosi od 25,00 € do 30,00 € (ovisno o sektoru). Paket ulaznica za sva tri mjuzikla može se kupiti po povoljnijoj cijeni od 70,00 € do 80,00 € (ovisno o sektoru).

Cijena ulaznice za mjuzikle u Centru Gervais (Pepeljuga i U modroj uvali) iznosi 7,00 €. Paket za oba mjuzikla može se kupiti po cijeni od 10,00 €.

Umirovljenici i studenti imaju popust od 10% na ukupan iznos.

Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 15 sati i u Centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo održava, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr.

https://www.festivalopatija.hr/

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture