Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Festival sladoleda u Njivicama

08.07.2024. - 14.07.2024. / Njivice

Uzbudljiva vijest za sve ljubitelje ledene poslastice - Festival sladoleda ponovo dolazi u Njivice. U organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj posjetitelji će moći uživati u rapsodiji sladolednih okusa duž Ribarske obale i Lukobrana te vanjskih prostora Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Pet izlagača nudit će bezbroj varijacija sladolednih okusa - od craft sladoleda, artizanskog gelata, različitih okusa na štapićima, u kornetu ili u čašici. Festivalu se i ove godine pridružuju lokalni ugostitelji pa će izbor sladoleda biti uistinu šarolik. Isprobati ih sve u samo sedam dana bit će izazov i za one najveće sladokusce! 

Posjetitelji će uživati u glazbenom programu, animaciji i maštovitoj scenografiji koja će oplemeniti svaki kutak festivala. Djeca će imati poseban kreativni corner u kojem će se održavati radionice, likovni izazovi i zabavni program. Sladolednu priču upotpunit će promenadni nastupi uličnih zabavljača, nastupi s vatrom i LED magičnim krilima, a svoj dolazak najavio je i mađioničar! 

Nakon zalaska sunca, svijetla reflektora preuzimaju pozornicu, a u glazbenom programu nastupit će Neno Belan & Fiumensi, Minea, grupe Venus i L’amour, Infinity band, Grooversi i DJ Tommy. 

https://www.visit-omisalj-njivice.hr/

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture