Prognoza za 22/06
Prognoza za 22/06
15 / 22

Kalendar događanja

Prikaži još događanja

"KreKo"

20.04.2012. - 01.05.2012. / Omišalj

Manifestacija je posvećena poticanju ekoloških vrijednosti po kojima je Krk i inače prepoznatljiv. Želja je organizatora da se u KreKo uključi što više Krčana , od najmlađih do najstarijih, aktivista eko udruga i svih ostalih koji ekologiju prepoznaju kao preduvjet opstanka. Stoga ne čudi  da je zaštitni znak KreKa  žaba gatalinka, zaštićeni vodozemac koji obitava na otoku Krku, a simbolizira sve ugrožene vrste koje nestaju zbog čovjekova  nemara prema prirodi.

 

U ovogodišnji KreKo uključili su se: Ponikve Krk, GPP Mikić , Metis Rijeka, Dezinsekcija Rijeka, Udruga Žmergo Opatija, Dječji vrtić  Katarina Frankopan -  podružnice Njivice i Omišalj , Udruga Obitelj za mlade Njivice, Ronilački klub Njivice, domaći ugostitelji i restorani.

 

Pdf letak

Pdf letak gastronaut

 

KreKo SAJAM I GASTRO SHOW (28. i 29.4.) – sajam proizvođača ekoloških proizvoda (od prehrane do suvenira), sve obogaćeno ponudom hrane spremljene po zdravoj KreKo recepturi.

 

Pdf KreKo sajam

 

ŠPAROŽVIJADA (29.4.) – velika fritaja sa šparogama. Svaki zainteresirani posjetitelj može sudjelovati i u branju šparoga, a najuspješniji će biti nagrađeni.

 

Pdf KreKo Šparožvijada

Kvarner, Otkrijte svoju priču 2017 Međunarodna godina održivog turizma za razvoj