Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Koncert benda "Radio Luksemburg" u River Pubu

05.05.2012. - 05.05.2012. / Rijeka

Na samu večer Porina koji se odvija na Zametu, premijerno u Rijeku dolazi bend čija je pjesma "Ako nemam te" jedna od najemitiranijih pjesama u 2011. godini. Izdana je na posljednjem albumu benda Radio Luksemburg, čiji singlovi zasluženo osvajaju visoka mjesta na svim top listama radio postaja u Hrvatskoj.

Dok nikome od nas još nije izašao iz glave hit single "Ako nemam te", dečki su status ljubimaca radijskih etera već potvrdili novim singlom "Tvoje boje" kojim su ponovno pridobili publiku.

Ako nemam te - http://www.youtube.com/watch?v=HKdJ-Ul1E3M

Bend predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, poznat i iz benda Sane, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Ante Gudelj na klavijaturama i Zoran Drlić Zoka na gitari. Bendu će se na pozornici pridružiti i gost albuma, popularni Davorin Bogović!

Pdf promotivni plakat

Ulaznice za premijerni riječki koncert Radio Luksemburga možete kupiti u pretprodaji u River Pubu po cijeni od 30 kn i 40 kn na dan koncerta. Zbog velikog interesa preporučujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme. Početak koncerta je u 23 h.

Molbe medija za akreditacije primamo do četvrtka, 3. svibnja u 12.00h.

Rezervacije i informacije:

095/4003003

 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture