Kalendar događanja

Prikaži još događanja

IBIZA SKY SESSION

04.05.2012. - 04.05.2012. / Rijeka

Za sve ljubitelje dobrog zvuka SKY BAR donosi pravu poslasticu, točnije   SKY BAR music timu ekskluzivno se pridružio Dj Moffous. DJ Moffous riječku adresu zamijenio je španjolskom te ponio titulu jedinog hrvatskog   DJ-a koji radi na otoku zabave – Izbizi, i to kao službeni DJ  kluba Es Paradis. Da je DJ Moffous veliko ime potvrđuje i podatak da će upravo on biti DJ na after partyu povodom Olimpijskih igara u Londonu, točnije u svjetski poznatom klubu PACHA u Londonu.

DJ Moffous  dio je Bora Bora svjetske turneje na kojima svoje   setove pušta redom od New Yorka, New Jerseya, Brazila, Barcelone, Kolumbije  te Švicarske.

U svoj bogati raspored uvrstio je i Rijeku, a u suradnji sa Sky barom u ljetnoj sezoni 2012. u Rijeku će dovesti redom vrhunska imena poput Alex Milesa (BORA BORA – Ibiza), Steve Valverde (ES PARADIS – Ibiza), Paul Darrey Rezident kluba SPACE (br. 1 klub na svijetu po Djmag listi), Toby Holguin (CERATI klub – Bogota),   zatim razne egzotične artiste, umjetnike, plesače i naravno, ludu senzaciju kakvu Rijeka do sad nije vidjela. Jednostavno rečeno hot   ritmovi Ibize, Brazila, Kube, Afrike ... stižu u Sky bar.

Već ovaj petak, točnije 4. svibnja DJ Moffous rasplesati će Riječane u latino house feelingu , a kako bi sve bilo u stilu Ibize Sky bar je svim posjetiteljima pripremio sangriju i tapase dobrodošlice , tradicionalno osvježavajuće piće i fine ukusne španjolske zalogaje. Ulaz je besplatan, a atmosfera se počinje zagrijavati već u 22h.

Sve informacije i rezervacije dostupne su i na Facebook fan pageu Sky bara, http://www.facebook.com/SkyBar.Rijeka

PR podrška: Vanja Pletikosa, Libra, vanja@libra.com.hr, 091 338 2080

PDF Promotivni letak

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture