Kalendar događanja

Prikaži još događanja

2. Festival jagoda

26.05.2012. - 27.05.2012. / Crikvenica

Gastronomska manifestacija namijenjena svim sladokuscima i obožavateljima ovoga iznimno ukusnog i oku ugodnog voća. Glavnina raznovrsnog programa će se održati na rivi u Selcu, koja će biti ukrašena mirišljavim voćnim proljetnim ruhom. Naša priča o jagodama ovdje ne prestaje, jer će se slatki miris jagoda zavući i u mnoge hotele i ugostiteljske objekte na području Crikvenice, Dramlja i Selca. Kuhari i slastičari će pokazati umijeće i kreativnost u pripremanju maštovitih jela i pića, a iz bogate ponude izdvajamo: Šurlice s kozicama i jagodama u prošeku, File zubaca s finim travama, rikulom i jagodama, Kotlete u umaku od jagoda, Pizzu s jagodama, Flambirane jagode sa
zelenim paprom, Krostatu od jagoda, Slatku fantaziju od kandiranih maslina i jagoda, razne torte, salate i pića od jagoda.

 

PDF 2. Festival jagoda - letak


Program Festivala jagoda će se odvijati prema sljedećem rasporedu:
- subota, 26. svibnja 2012., riva u Selcu
- 9:00 - 19:00 - Prodajna izložba svježih jagoda, kolača, slastica i autohtonih suvenira
- 10:00 - Glazbeno-scenski program i likovna radionica učenika Osnovne škole Zvonka Cara - Područna škola Selce
- 10:30 - Zabavni program uz sastav "Klamaruša"
- 11:00 - Jagode i pjenušac
Bogata ponuda jela, slastica i pića od jagoda u restoranima, slastičarnicama, caffè barovima i hotelima u Crikvenici, Dramlju i Selcu.
- nedjelja, 27. svibnja 2012., riva u Selcu
- 9:00 - 19:00 - Prodajna izložba svježih jagoda, kolača, slastica i autohtonih suvenira
- 16:00 - Zabavni program uz sastav "Trio Crikvenica"
- 17:00 - Jagode i pjenušac
Bogata ponuda jela, slastica i pića od jagoda u restoranima, slastičarnicama, caffè barovima i hotelima u Crikvenici, Dramlju i Selcu.


Uživanje i opuštanje u svježem morskom zraku bit će još ljepše i potpunije uz mirise i okuse jagoda... Provedite slatki vikend u Crikvenici i udovoljite svim svojim osjetilima...
Veselimo se Vašem dolasku!


Organizator Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator Udruga proizvođača jagoda "Jagodni prsten", a pokrovitelji Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture