Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Lošinj skydiving photo contest

22.06.2012. - 25.06.2012. / Mali Lošinj

 
Krajem lipnja, sad već tradicionalno Aeroklub Cumulus iz Opatije zajedno sa klubovima iz Lošinja, Raba, Rovinja, Visa, Medulina i Rijeke organiziraju padobransko druženje na otoku Lošinju gdje će padobranci iz navedenih i drugih klubova vršiti obuku i trenažne skokove.
Valja istaći da će ovom prilikom zainteresiranima biti omogućeno da dožive Lošinjski arhipelag iz nebeske perspektive i bez briga skoče u plavetnilo.
 
Pozivaju se svi zainteresirani da dođu na lošinjski aerodrom te sudjeluju u natjecanju čiji je cilj izraditi najbolju zemaljsku, odnosno zračnu fotografiju s motivima padobranstva i lošinjskog arhipelaga. Pretposljednjeg dana okupljanja žiri će odabrati najbolje tri fotografije pojedine kategorije, a pobjednike očekuju bogate nagrade!

Također, zainteresiranima pruža se mogućnost za izvođenje tandemskog skoka padobranom što je nezaboravna avantura. Tandem skok padobranom omogućava svakome tko to želi, da iskusi osjećaj slobodnog pada brzine veće od 200 km/h.

Skokove s Vama izvode vješti tandem instruktori koji se s apsloutnom pažnjom posvećuju pakiranju padobrana, pripremi skoka, odgovaranju Vaših pitanja na zemlji i u avionu, iskakanju iz aviona, upravljanju tijelima u slobodnom padu, otvaranju padobrana, vožnji pod kupolom padobrana i na poslijetku sigurnom prizemljenju na željeno mjesto doskoka.

Dođite na Lošinjski aerodrom od 22. do 25.lipnja i doznajte zašto ptice pjevaju! Na Vaše upite rado će odgovoriti tandem eXtreme ekipa putem slijedećih kontakata: gor@x-tandem.com, rab@cumulus.hr
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture