Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Open Air Festival "NA LIVADI 6"

15.06.2012. - 16.06.2012. / Bribir

PDF Plakat i program

Tradicionalan turnir u „divljim igrama“ održat će se u subotu 16.06. u popodnevnim satima, a uključuje mali nogomet, graničar i potezanje konopa. U jutarnjim satima tog istog dana možete se pridružiti simpatičnim vodičima Ivi i Feriju u šetnji po Vinodolskoj općini i Crikvenici kako bi se upoznali s malim dijelom našeg kraja. Jutarnja gimnastika nikom ne škodi, a i dobra je u pobjeđivanju mamurluka.

Osim ovih tradicionalnih događanja ove godine, možete isprobati capoeiru, brazilsku borilačku vještinu sa elemetima glazbe i plesa. U tome će vam pomoći ekipa iz Academia de Capoeira – Jacobina Arte iz Rijeke koja će održati radionice Capoeire na Livadi.
A na improviziranom zidu usred livade, na mini graffiti jamu, predstaviti će se writeri iz Crikvenice i Rijeke.

Ni glazbeni dio vas neće razočarati. Na dva stage, glavnom i Struja, kroz dva dana prodefilirat će 12 bendova i nekoliko gostujućih dj-a iz Hrvatske i okolice. U petak na glavnom stage-u zabavljat će vas Revolt dj-i iz Valpova, Droid i Krešo i Kisele Kiše iz Rijeke, Louder iz Varaždina, Gužva u 16-ercu iz Osijeka, Erotic Biljan and His Heretics, dj Jan Fransin i Valungari iz Zagreba te Prti Bee Gee iz Beograda.
Ni subota nije ništa manje zanimljiva. Dj's ĐnB iz Pule, Rolin Humes i PHC iz Rijeke, Posljednji Bunker iz Buzeta, Crikvenički Invert, Pullover iz Osijeka te Valungari.
Na Struja stage-u od jutarnjih sati izmjenjivat će se dj Jan Fransin, Dj's ĐnB te Revolt dj's.
Festivalska karta: 30 kn
Karta za jedan dan: 20 kn
Rezervacija karata: nalivadi.karte@gmail.com
Prodajna mjesta karata: Crikvenica – caffe bar Happy
Rijeka – klub Place
Zagreb – Glazbena knjižara Rockmark
 
Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Udruge za mlade Grada Crikvenice "MALIK" i Turističke zajednice Općine Vinodolske.
Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture