Kalendar događanja

Prikaži još događanja

SKYDIVE LOŠINJ SUMMER

25.08.2012. - 26.08.2012. / Mali Lošinj

Zbog velikog interesa Aeroklubovi Cumulus će još jednom ovog ljeta pokazati zašto ptice pjevaju!


I ovom prilikom zainteresiranima će biti omogućeno da dožive Lošinjski arhipelag iz nebeske perspektive i bez briga skoče u plavetnilo.


Tandemski skok padobranom je nezaboravna avantura koja nam na neki način otkriva životne radosti, dokazuje mnoge skrivene ljepote Zemlje koju iz prizemne perspektive ne možemo shvatiti, ali dokazuje nam i našu vlastitu odlučnost i hrabrost. Tandem skok padobranom omogućava svakome tko to želi, da iskusi osjećaj slobodnog pada brzine veće od 200 km/h. Skokove s Vama izvode vješti tandem instruktori koji se s apsloutnom pažnjom posvećuju pakiranju padobrana, pripremi skoka, odgovaranju Vaših pitanja na zemlji i u avionu, iskakanju iz aviona, upravljanju tijelima u slobodnom padu, otvaranju padobrana, vožnji pod kupolom padobrana i na poslijetku sigurnom prizemljenju na željeno mjesto doskoka.

Dođite na Lošinjski aerodrom od 25. i 26. kolovoza i doznajte zašto ptice pjevaju! Na Vaše upite rado će odgovoriti tandem eXtreme ekipa putem slijedećih kontakata: gor@x-tandem.com, rab@cumulus.hr

 

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture