Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Stolnoteniski spektakl: Hrvatska - Mađarska (muške reprezentacije)

20.11.2012. - 20.11.2012. / Malinska

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2013. godine. Lokacija: Školsko sportska dvorana u 18 sati. Ulaz slobodan!

Organizacija ovog natjecanja dodijeljena je stolnoteniskom klubu Malinska-Dubašnica, kao rezultat kvalitetnih organizacija stolnoteniskih turnira i kampova tijekom proteklih dvije i pol godine postojanja kluba.

U ekipi Hrvatske i Mađarske učestvovat će najkvalitetniji seniori ove dvije države, jer o konačnom rezultatu ovisi plasman na predstojećem Europskom prvenstvu, koje će se održati iduće godine od 04. do 13.10. u austrijskom gradu Scwechatu. Hrvatska reprezentacija nastupiti će u najjačem sastavu, što znači da će se u Malinskoj moći gledati drugoplasiranog sa nedavnog europskog prvenstva Tan Ruiwa te Andreja Gaćinu koji se je na istom prvenstvu plasirao u četvrtfinale.


Najkvalitetniji stolnotenisači ove dvije države, Hrvatski stolnoteniski savez i STK Malinska-Dubašnica garantiraju kvalitetan stolni tenis, dobru organizaciju meča  i ugodnu zabavu.


Ovaj meč uz ostale medije popratiti će i Hrvatska televizija (snimka) u nedjelju 25.11. na drugom programu u popodnevnim satima.


Pozivamo Vas da pogledate ovo sportsko događanje i pomognete svojim navijanjem reprezentaciji Hrvatske da se plasira na Europsko prvenstvo.

PDF Stolnoteniski spektakl: Hrvatska - Mađarska - letak

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture