Kalendar događanja

Prikaži još događanja

R'n'B EXCLUSIVE „3rd ANNIVERSARY“

08.12.2012. - 08.12.2012. / Rijeka

Jednom godišnje sa velikim zadovoljstvom pripremamo  ovaj događaj što nam daje priliku da svi skupa prisustvujemo partyu za pamćenje.

R'n'B Exclusive „3rd Anniversary“ party - plakat


R'n'B Exclusive „3rd Anniversary“ party ove godine uveličati će poseban gost sa internacionalne klupske scene, DJ MK iz Švicarske sa energičnim setom najboljih rnb i blackmusic hitova. 


DJ MK član je poznatog kolektiva Supremus Sounds, te rezident  i gost klubova diljem Švicarske, a ono čime se može pohvaliti je da svoje nastupe već niz godina bilježi na najvećem RnB i Hip Hop festivalu u Europi, „Frauenfeld“ kojeg posjeti više od 70 000 posjetitelja, gdje je imao prilike nastupati sa najpoznatijim izvođači današnjice. 


DJ Jericho iz Rijeke zagrijati će podij za posebnog gosta iz Švicarske koji će oko 2 sata iza ponoći zajedno sa 15 modela R'n'B Honeys te svima Vama napraviti „BIG BIRTHDAY BOOM“.
Modeli će se predstaviti u novim haljinama proslavljenog riječkog modnog dizajnera Juraja Zigmana, a cijelu atmosferu pratiti će naši kamermani i fotografi koji će zabilježiti najbolje trenutke sa velike rođendanske proslave.


Dio večeri biti će i hostese Bluebox  solarija koje će dijeliti besplatne kupone, a u sklopu večeri očekuje Vas i nagradna igra Carmota  - Rijeka, u kojoj ćemo nagraditi jednog gosta vikend korištenjem automobila iz njihovog auto salona.


Vidimo se na rođendanskom slavlju :)
FOTO I VIDEOGALERIJE: www.rnb-exclusive.com 

PARTNERI DOGAĐAJA: Plan B Music, GaGa Milano, Bogner, Carmoto, Bluebox solarij

REZERVACIJE STOLOVA: 091 33 99 33 9

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture