Kalendar događanja

Prikaži još događanja

"Dječji zimski grad"

16.12.2012. - 24.12.2012. / Punat

Udruga „Puntarske užance“ i ove je godine odlučila organizirati, sada već tradicionalni, „Dječji zimski grad“ u Narodnom domu Punat, s ciljem okupljanja i druženja najmlađih stanovnika Punta, ali i njihovih gostiju s cijelog Otoka. Svečano otvaranje "Dječjeg zimskog grada" održat će se u nedjelju, 16.12. u 16:30 sati.

Program će se u „Dječjem zimskom gradu“ odvijati svakodnevno od 16. do 24. prosinca i to na različitim lokacijama (već spomenuti Narodni dom, dvorište Narodnog doma i puntarska riva) kako već budu dozvoljavale vremenske prilike ili neprilike.

Ove godine ponovo ćete moći uživati u dječjem festivalu „Dica Punta kantaju“, 16. prosinca 2012. s početkom u 16 sati, kada će ujedno „Dječji zimski grad“ biti i otvoren za posjetitelje, a Narodni dom Punat postati čarobnim mjestom iz dječje mašte: bit će ovdje drvenih kućica i bunar želja, osmišljene su pričaonice i likovne radionice, čajanke, „klizanje“ na rolama, prodajni štandovi, karaoke, projekcije crtanih filmova...

Moći ćete se uključiti u traženje Božićnog blaga te upoznati udruge i klubove s otoka Krka. Program je ponovo uvelike uspješno realiziran volonterskim radom članova udruge „Puntarske užance“ i roditelja Punta, a ima i svoju humanitarnu notu; naime prihodom će se pomoći Dječjem domu I.B. Mažuranić u Rijeci i Lovranu, Dječjem domu u Zagrebu i Hrvatskom Leskovcu, te SOS dječjem selu.

Dođite i učinimo blagdansko vrijeme sebi sadržajnijim, a djeci iz domova u Hrvatskoj ljepšim i toplijim!

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture