Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Festival kolača i sladoleda

07.09.2013. - 08.09.2013. / Crikvenica

Vikend pred nama donosi mnoga slatka i osvježavajuća iznenađenja na Rivijeri Crikvenica.


U subotu i nedjelju, 7. i 8. rujna, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce sve posjetitelje dočekuju s ukusnim i originalnim slasticama, koje će pripremati iskusni gastro majstori u sklopu prvoga po redu Festivala kolača i sladoleda. U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti "Frankopan", palačinkama u mascarponeu i umaku od naranče, Crikveničkim palačinkama, tortama "Fererro Rocher" i "Viagra", voćnim kupovima i domaćim štrudlama.


TZG Crikvenice je pripremila i zabavni program za sve generacije, koji će se održati u subotu, 7. rujna, na Trgu Stjepana Radića prema sljedećem rasporedu:
-09:00 - Radionica izrade autohtonih slastica
-09:30 - Zabavni program uz sastav "Klamaruša"
-10:00 - Predstava za djecu
-10:40 - Zabavni program uz sastav "Klamaruša"


Osim toga, u subotu će od 9 do 13 sati na crikveničkome trgu biti i prodajna izložba slastica, na kojoj će svoje proizvode predstaviti  "Bomboneta", Grand hotel Dramalj, "Jadran" d.d. u stečaju Crikvenica, "Milman", "Mima Art", "PIK" d.d., "Toš" i Udruga "Lodrica".


Organizator Festivala kolača i sladoleda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i Grand hotel Dramalj.

Posjetite Rivijeru Crikvenica i uživajte u slatkom vikendu uz ukusne kolače, sladoled i slastice!

Festival kolača i sladoleda - plakat

Festival kolača i sladoleda - program  


Opustite se i zabavite s nama, veselimo se Vašem dolasku!

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture