Kalendar događanja

Prikaži još događanja

3. Festival lošinjskih balkona

22.08.2013. - 23.08.2013. / Mali Lošinj

U organizaciji Grada Malog Lošinja i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i ove će se godine na Lošinju održati jedna od atraktivnijih manifestacija sezone 'Festival lošinjskih balkona'.


Festival lošinjskih balkona ove godine održati će se treću godinu za redom u razdoblju od 22. do 23. kolovoza. Na festivalu će nastupati glazbenici sa lošinjskih balkona iznad Rive lošinjskih kapetana i obale Priko, u samom centru grada. Gostima je ova manifestacija veoma zanimljiva i neobična,  budući se cjelokupni program održava iznad njihovih glava. Festival je atrakcija kako za domaće ljude tako i za goste koji se nerjetko pridruže u pjevanju.


Lošinjski balkoni su u prošlosti bili centar događanja, pa se ovom manifestacijom želi vratiti u prošlost i povratiti nekadašnje značenje balkona u zabavnom životu građana.
Ove godine gosti će moći uživati u brojnim evergreenima, koje će izvoditi lošinjski glazbenici na akustičnim gitarama. Na dosadašnjim festivalima balkona su se izvodile operete i canzone, dok će ove godine program biti u znaku akustične gitare.


Koncerti će se održati u luci u centru grada Malog Lošinja s početkom u 20,30 sati. 22.08.2013. nastupati će trio "PA SA BI" i duo "Bibi Brothers", dok će 23.08.2013. nastupiti duo "Med&Sol" i duo "DaVinci". Sve grupe pjevati će uživo uz pratnju gitare.


Lokacija balkona s kojih će se izvoditi program ostati će tajna do same večeri koncerta.

Zato dođite i uživajte!

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture