Kalendar događanja

Prikaži još događanja

125 godina turizma u Crikvenici

03.06.2013. - 28.06.2013. / Crikvenica

Godine 1888. je u Crikvenici izgrađeno prvo javno morsko drveno kupalište, čime je započeo njezin razvoj od malenoga ribarskoga i težačkoga naselja do jednoga od vodećih turističkih mjesta na Jadranu. U čast obilježavanja 125 godina organiziranog turizma, Turistička zajednica Grada Crikvenice je tijekom 2013. u suradnji sa suorganizatorima pripremila brojna događanja.


Od lipnja do kolovoza će dani biti ispunjeni raznovrsnim izložbama, radionicama te zabavnim, gastronomskim i sportskim aktivnostima, u kojima će moći sudjelovati sve generacije.


U rujnu planiramo turistički forum "Crikvenica - rivijera zdravlja", na kojemu će eminentni stručnjaci predstaviti brojne prednosti Crikvenice kao destinacije zdravstvenoga turizma, i to s medicinskoga i gospodarskoga stajališta.


Sve do kraja 2013. stanovnike Grada Crikvenice i njihove goste očekuje program pripremljen za ljubitelje kulture, zabave, gastronomije i sve željne novih znanja i vještina.


Posjetite nas, proslavite s nama 125 godina turizma u Crikvenici, opustite se i uživajte u zelenilu i svježem morskom zraku, u prekrasnom okruženju i bogatoj turističkoj ponudi Crikvenice...

125 godina turizma u Crikvenici - program obilježavanja

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture