Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Svečano otvorenje Trga Stjepana Radića u Crikvenici

17.05.2013. - 17.05.2013. / Crikvenica

Crikvenica će ove godine primiti najljepši poklon za svoj 125. turistički rođendan, i to u petak, 17. svibnja 2013., kada će svečano biti otvoren novouređeni Trg Stjepana Radića. Riječ je o najvrjednijem gradskom projektu u povijesti Grada Crikvenice, čija je vrijednost nešto više od 25 milijuna kuna, a investitor je Grad Crikvenica. Uređenje trga je trajan doprinos vizuri Crikvenice, koja je dobila još jedan u nizu turističkih aduta.


Moderno uređen i impozantan trg u centru Crikvenice će zablistati prilikom predstavljanja javnosti, a bogat i raznolik program će započeti u poslijepodnevnim satima. Novi Trg Stjepana Radića će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Crikvenice Damir Rukavna, a blagoslovit će ga svi svećenici s područja Grada Crikvenice - iz Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca.


Posebna vrijednost programa otvorenja je sudjelovanje velikog broja udruga, KUD-ova i glazbenika s područja Grada Crikvenice i okolice. Osim kulturno-umjetničkog programa, posjetitelji će imati priliku ostati trajno zabilježeni u suvremenoj crikveničkoj povijesti zahvaljujući zajedničkom fotografiranju građana Crikvenice - "Osmijeh za novi crikvenički trg", besplatno kušati vrhunske gastronomske specijalitete na 125 metara dugom gastro stolu i po prvi puta na novome trgu doživjeti prekrasna treperava svjetla vatrometa, koji započinje točno u 23 sata.

Svečano otvorenje Trga Stjepana Radića - plakat

Podijelite s nama radost, proslavite ljepotu naše Crikvenice i postanite dio crikveničke povijesti!
Radujemo se Vašem dolasku!


Organizator: Grad Crikvenica
Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Crikvenice, GKTD "Murvica" d.o.o., Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture