Kalendar događanja

Prikaži još događanja

MAŠKARE CRIKVENICA 2014

11.01.2014. - 05.03.2014. / Crikvenica

Još samo nekoliko dana nas dijeli do početka petoga godišnjeg doba!
Maškare 2014. vire iza ugla na Rivijeri Crikvenica, zadirkuju nas i bude zaigranost, kreativnost i dječju znatiželju u svima nama. Pozivaju na mnoštvo zanimljivih i uzbudljivih događanja.
Zabava za sve generacije i vladavina luckastih maškara traje od subote, 11. siječnja pa sve do srijede, 5. ožujka 2014. U tome će razdoblju veliki maškarani šator na parkiralištu "Riviera" u centru Crikvenice biti domaćin svima željnima lude zabave, smijeha, plesa i dobre muzike.
Na subotnjim maškaranim zabavama će se za vrhunsku atmosferu pobrinuti popularni domaći glazbenici: Jole, Jelena Rozga, Dražen Zečić, Jasmin Stavros, Mladen Grdović, "Gustafi", "Koktelsi" i Lidija Bačić.

U Crikvenici će biti organizirane i tradicionalne manifestacije na otvorenom - Velika maškarana povorka 26. siječnja te Dječja maškarana povorka 9. veljače, a brojne velike i male maškare će po prvi puta veselo prošetati i novim crikveničkim trgom. Očekuju nas i uzbudljive Karnevalske igre, maškarani turniri u rukometu, mini rukometu i boćanju za žene. Osim toga, tijekom veljače ćemo moći uživati i u opuštenim nedjeljnim poslijepodnevima uz čajanku, tombulu i prigodan zabavni program u šatoru. U skladu s tradicijom, ovogodišnje Maškare će završiti u srijedu, 5. ožujka čitanjem šentence, satiričnog teksta u kojemu se kritizira i ismijava stanje u društvu, a potom suđenjem i spaljivanjem mesopusta, krivca za sve loše dane i poteškoće u 2013. godini.

Maškare Crikvenica 2014 - program

Detaljnije informacije dostupne su na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Kvarner, Otkrijte svoju priču Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture